GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Strava u Nizozemskoj: Napadač kolabirao pred sam kraj utakmice

Strava u Nizozemskoj: Napadač kolabirao pred sam kraj utakmice
STRAVIČNA SCENA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.10.2023 / 20:45
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Jezive scene stižu iz Nizozemske. Bas Dost, napadač NEC Nijmegena, kolabirao je na travnjaku pred sam kraj ogleda s AZ Alkmaarom. Utakmica je prekinuta i pitanje je hoće li se odigrati nadoknada ili će NEC Nijmegen upisati pobjedu na račun aktivnog 2:1 rezultata u njihovu korist.

Dost je u 11. minuti zabio za vodstvo, a zatim u 31. asistirao za 2:0 gostiju, da bi se u 90. minuti srušio na sredini terena. Suigrači nisu odmah primijetili da je 34-godišnji napadač na tlu i nastavili su napad, a nekoliko sekundi kasnije igrači su počeli mahati rukama i okružili nesretnog Dosta.

Nizozemski centarfor iznesen je s terena na nosilima, a prve informacije vodećih tamošnjih medija sugeriraju da je pri svijesti. Čak je po izlasku s travnjaka i podigao palac gore.

Nedugo zatim, AZ je putem društvenih mreža objavio da je utakmica do daljnjeg prekinuta, a na Nizozemskom savezu ostaje odluka hoće li se odigrati nadoknada vremena.

Ostane li upisano 1:2, poraženi AZ zaostajat će pet bodova za vodećim PSV-om, koji je ranije demolirao Ajax 5:2 i ostao savršenog učinka s 30 bodova nakon 10 odigranih utakmica.

Inače, Bas Dost u bogatoj karijeri igrao je za sedam klubova prije dolaska u NEC, a mnogi ga najbolje pamte po odličnim predstavama u Wolfsburgu. Sezone 2014./2015. Vukovi su završili kao drugoplasirana momčad Bundeslige, a Dost je bio treći strijelac prvenstva sa 16 golova.

Tagovi: Bas Dost, nec nIJMEGEN
PROČITAJ I OVO
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
LOS ANGELES - Clippersi su se vratili u igru i poravnali trenutno najzanimljiviju NBA play-off seriju u prvoj rundi.
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NBA
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NEW YORK - Košarkaši New York Knicksa poveli su sa 3-1 u pobjedama protiv Philadelphia 76-ersa u prvom krugu doigravanja NBA lige zahvaljujući 97-92 pobjedi na gostovanju u četvrtoj utakmici te ih još samo jedna pobjeda dijeli od prolaska u drugi krug.
Futsal Dinamo u finalu
DRUGU GODINU ZAREDOM
Futsal Dinamo u finalu
ZAGREB - Futsal Dinamo „srušio“ je još jednom Futsal Pulu i plasirao se u finale drugu godinu zaredom. Pobjednika smo tražili u produžecima, a rezultat na kraju bio je 4:2. A sad, idemo po novu „Kantu“!
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
KIKS
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
ZAGREB - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a izgubila u Kranjčevićevoj 3:1 i napravila ogroman kiks u borbi za naslov.
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE