GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Šoštarić s devet goloba zamalo srušio PSG

Šoštarić s devet goloba zamalo srušio PSG
RUKOMET
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.09.2023 / 08:03
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
ZAGREB - Uz Zagrebov, još su tri susreta igrana u četvrtak u rukometnoj Ligi prvaka.

U Zagrebovoj skupini PSG je pobijedio u Szegedu 31:29. Mario Šoštarić, koji je ove godine debitirao za hrvatsku reprezentaciju nakon što je godinama branio dres Slovenije, bio je s devet golova najefikasniji kod domaćih, Luka Stepančić je dodao tri, a Marin Jelinić jedan gol, dok su kod PSG-a najefikasniji bili Syprzak sa šest i Tonnesen s pet pogodaka.

U skupini B Magdeburg je pobijedio Veszprem s 33:28. Mađari su bili vrlo uvjerljivi za konačnih +5 kod aktualnog prvaka Europe. Damgaard je zabio šest golova za domaće, Fabregas šest, Marguč, Remili i Casado po pet kod mađarskog prvaka.

I u posljednjem završenom dvoboju Porto - Wisla 24:23. Krajewski osam golova, Tin Lučin jedan, Lovro Mihić je postigao tri, Mirko Alilović skupio osam obrana za Wislu, a kod domaćih Pedro Oliveira je zabio pet golova. Zarabec je na kraju promašio za izjednačenje.

Tagovi: Mario Šošraeić, Pick Suehed, PSG
PROČITAJ I OVO
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
LOS ANGELES - Clippersi su se vratili u igru i poravnali trenutno najzanimljiviju NBA play-off seriju u prvoj rundi.
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NBA
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NEW YORK - Košarkaši New York Knicksa poveli su sa 3-1 u pobjedama protiv Philadelphia 76-ersa u prvom krugu doigravanja NBA lige zahvaljujući 97-92 pobjedi na gostovanju u četvrtoj utakmici te ih još samo jedna pobjeda dijeli od prolaska u drugi krug.
Futsal Dinamo u finalu
DRUGU GODINU ZAREDOM
Futsal Dinamo u finalu
ZAGREB - Futsal Dinamo „srušio“ je još jednom Futsal Pulu i plasirao se u finale drugu godinu zaredom. Pobjednika smo tražili u produžecima, a rezultat na kraju bio je 4:2. A sad, idemo po novu „Kantu“!
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
KIKS
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
ZAGREB - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a izgubila u Kranjčevićevoj 3:1 i napravila ogroman kiks u borbi za naslov.
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE