GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Škotski velikan zainteresiran za Sopića

Škotski velikan zainteresiran za Sopića
INTERES
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.03.2024 / 17:24
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Nakon što je prošle sezone čudesnim nizom spasio Goricu od ispadanja iz HNL-a, Željko Sopić doveo je Rijeku na vrh ljestvice.

Društvo s Rujevice ima dobre izglede za osvajanje naslova prvaka Hrvatske, a rad zagrebačkog stručnjaka nije ostao nezapažen ni izvan naših granica.

Naime, iz Škotske je Sportskim novostima stigla neslužbena informacija da je tamošnji prvoligaš Aberdeen zainteresiran za uspješnog trenera Rijeke. Klub u kojem je svoju slavnu karijeru započeo Sir Alex Ferguson traži dugoročno rješenje nakon što je Barry Robson smijenjen krajem siječnja.

Kao privremeno rješenje doveden je Neil Warnock, osvojio je Kup, ali je ostao bez pobjede u prvenstvu, pa je i on morao otići.

U klub je nedavno ušla njemačka nogometna konzultantska grupa BPTC, koja je uključena u odabir novog stratega.

Naravno, veliko je pitanje bi li Sopić uopće htio napustiti Rijeku zbog poziva iz Škotske, no znamo i sami da je u nogometu sve moguće. U svakom slučaju, angažman ne bi uslijedio prije početka sljedeće sezone.

Tagovi: Sopić, rijeka, Aberdeen, Ferguson
PROČITAJ I OVO
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
LOS ANGELES - Clippersi su se vratili u igru i poravnali trenutno najzanimljiviju NBA play-off seriju u prvoj rundi.
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NBA
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NEW YORK - Košarkaši New York Knicksa poveli su sa 3-1 u pobjedama protiv Philadelphia 76-ersa u prvom krugu doigravanja NBA lige zahvaljujući 97-92 pobjedi na gostovanju u četvrtoj utakmici te ih još samo jedna pobjeda dijeli od prolaska u drugi krug.
Futsal Dinamo u finalu
DRUGU GODINU ZAREDOM
Futsal Dinamo u finalu
ZAGREB - Futsal Dinamo „srušio“ je još jednom Futsal Pulu i plasirao se u finale drugu godinu zaredom. Pobjednika smo tražili u produžecima, a rezultat na kraju bio je 4:2. A sad, idemo po novu „Kantu“!
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
KIKS
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
ZAGREB - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a izgubila u Kranjčevićevoj 3:1 i napravila ogroman kiks u borbi za naslov.
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE