GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Selahi izbačen iz momčadi Rijeke

Selahi izbačen iz momčadi Rijeke
NA TRIBINAMA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.12.2023 / 17:25
Autor: SEEbiz
RIJEKA - Nogometaši Rijeke u nedjelju će igrati prvenstvenu utakmicu sa Slaven Belupom. Uz nekolicinu ozlijeđenih igrača, na njoj neće nastupiti ni Lindon Selahi, odlučio je trener momčadi Željko Sopić.

"Kako je slogan ovog kluba 'Krepat ma ne molat', a ne 'Igra tko ima vremena'... Gospodin Selahi će na tribinu. U Hrvatskoj je demokracija i svatko ima pravo izabrati što hoće. Ali stvarno, koliko sam se ja borio za tog dečka, toliko se ne bih borio za svog sina, no dođe i trenutak kada neke stvari moraš prelomiti", rekao je Sopić.

Selahi je, podsjetimo, s Rijekom ugovorno vezan do sljedećeg ljeta, što znači da već od siječnja može slobodno pregovarati s drugim klubovima i potpuno besplatno napustiti Kvarner. S obzirom na to da ima 24 godine i belgijsku putovnicu (EU igrač), logično je da traži sljedeći korak u karijeri kako bi mogao naplatiti svoj talent i rad, pogotovo ako mu Rijeka nije spremna dati ugovor kakav traži i vjerojatno zaslužuje.

Klub sada smatra da je bolje zaštititi vlastite interese i promovirati neke druge igrače ako će Selahi otići bez odštete. Istovremeno, to je i najgori mogući scenarij u kontekstu borbe za vrh tablice jer bi Rijeka za drugi dio sezone izgubila ključnog igrača i pritom ne bi ništa uprihodila za njega. Zato se puno špekulira i da bi Selahi već ove zime mogao otići iz kluba kako bi Rijeka za njega dobila barem nekakvu odštetu. Neki spominju Dinamo i Hajduk...

"Mislim da će tu najviše ispaštati sam igrač. Potom ja kao trener, a na kraju i klub, ali on je bio upoznat što odluka o neprodužavanju ugovora nosi. Donio je svoju odluku. To je legitimno. Pa je i klub donio svoju odluku, a i to je isto legitimno. Nadam se da će se igračeva odluka promijeniti, ali kako danas stvari stoje... To je tako kako sam vam sad rekao. Hoće li se nešto promijeniti, to ne mogu znati", dodao je Sopić i zaključio priču:

"On i klub trenutno stoje na pozicijama da se nisu dogovorili, a s tim se dečkom razgovara, priča i pregovara već tri mjeseca."

Selahi navodno ima nekoliko ponuda, među kojima i neke iz MLS-a. Rijeka je željela produljiti ugovor s njim, no do toga nije došlo i Sopić je danas objasnio što čeka Selahija.

Tagovi: lINDON sELAHI, rIJEKA, sOPIĆ, SELAHI
PROČITAJ I OVO
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
LOS ANGELES - Clippersi su se vratili u igru i poravnali trenutno najzanimljiviju NBA play-off seriju u prvoj rundi.
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NBA
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NEW YORK - Košarkaši New York Knicksa poveli su sa 3-1 u pobjedama protiv Philadelphia 76-ersa u prvom krugu doigravanja NBA lige zahvaljujući 97-92 pobjedi na gostovanju u četvrtoj utakmici te ih još samo jedna pobjeda dijeli od prolaska u drugi krug.
Futsal Dinamo u finalu
DRUGU GODINU ZAREDOM
Futsal Dinamo u finalu
ZAGREB - Futsal Dinamo „srušio“ je još jednom Futsal Pulu i plasirao se u finale drugu godinu zaredom. Pobjednika smo tražili u produžecima, a rezultat na kraju bio je 4:2. A sad, idemo po novu „Kantu“!
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
KIKS
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
ZAGREB - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a izgubila u Kranjčevićevoj 3:1 i napravila ogroman kiks u borbi za naslov.
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE