GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Salernitana dobila novog vlasnika

Salernitana dobila novog vlasnika
VLASNIŠTVO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.01.2022 / 19:27
Autor: SEEbiz / H
RIM - Talijanski nogometni prvoligaš Salernitana izbjegao je izbacivanje iz lige jer je povjerenstvo prihvatilo ponudu za kupnju kluba posljednjeg dana 2021. godine, potvrdio je Talijanski nogometni savez (FIGC) .

Klub iz Salerna imao je rok do petka navečer dogovoriti vlasništvo nad klubom, inače bi ga izbacili iz lige, a ponudu je u posljednji trenutak poslao 43-godišnji vlasnik internetskog sveučilišta Pegasus Daniele Iervolino, prenose talijanski mediji.

Za La Gazzetta dello Sport rekao je da će učiniti sve da klub ostane u elitnoj talijanskoj ligi. Prihvaćanje ponude omogućilo je klubu da igra sljedećih 45 dana, a za to vrijeme moraju završiti dogovor.

Klub je prošle sezone probio u Serie A, ali se našao u problemima zbog FIGC pravila, jer je Salernitana bila dijelom u vlasništvu Claudija Lotita, vlasnika Lazija. Pravila FIGC-a ne dopuštaju klubu s istim vlasništvom da igra u istom rangu natjecanja.

Tako je klub u lipnju krenuo u organizaciju prodaje kluba do 31. prosinca. Prošlog mjeseca tražili su novi rok, rekavši da nisu dobili nijednu dobru ponudu, ali su nadležni odbili njihov zahtjev.

Tagovi: Salernitana, Pegasus, Daniele Iervolino
PROČITAJ I OVO
Bellingham: Ovo su dvojica najboljih s kojima sam igrao
POHVALE
Bellingham: Ovo su dvojica najboljih s kojima sam igrao
MADRID - Real Madrid je pred početak sezone u transferu vrijednom 103 milijuna eura doveo Judea Bellinghama i vezao ga ugovorom na šest godina.
Borussia Dortmund dovodi 16-godišnje čudo iz Ekvadora
TRANSFERI
Borussia Dortmund dovodi 16-godišnje čudo iz Ekvadora
DORTMUND - Mediji prenose da je 16-godišnji Ekvadorac Justin Lerma novo pojačanje njemačkog nogometnog velikana Borussije Dortmund.
Wolvesi obranom slomili Jokića i Nuggetse
NBA PLAYOFF
Wolvesi obranom slomili Jokića i Nuggetse
DENVER - NBA prvaci Denver Nuggetsi izgubili su na domaćem terenu i drugu utakmicu polufinala Zapadne konferencije od Minnesota Timberwolvesa 80:106.
Mulero od sljedeće sezone sportski direktor Cedevite Olimpije
KOŠARKA
Mulero od sljedeće sezone sportski direktor Cedevite Olimpije
LJUBLJANA - Španjolac Chechu Mulero od sljedeće će sezone biti sportski direktor košarkaškog kluba Cedevita Olimpija, objavili su Ljubljančani na internetskoj stranici. Na toj će poziciji zamijeniti Vlada Ilievskog kojemu na kraju ovog natjecateljskog roka istječe ugovor.
Lopetegui preuzima West Ham
DOGOVOR
Lopetegui preuzima West Ham
LONDON - Engleski prvoligaš West Ham postigao je dogovor sa španjolskim tenerom Julenom Lopeteguijem da na klupi zamijeni Davida Moyesa, pišu engleski mediji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE