GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bellingham: Ovo su dvojica najboljih s kojima sam igrao

Bellingham: Ovo su dvojica najboljih s kojima sam igrao
POHVALE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.05.2024 / 08:27
Autor: SEEbiz
MADRID - Real Madrid je pred početak sezone u transferu vrijednom 103 milijuna eura doveo Judea Bellinghama i vezao ga ugovorom na šest godina.

Uračunaju li se bonusi koje bi Real mogao platiti za 20-godišnjeg veznjaka, iznos tog transfera mogao bi se podići na 133.9 milijuna eura i Bellingham bi mogao postati najskuplji igrač u povijesti kluba, ispred Edena Hazarda plaćenog 115 milijuna.

Za razliku od Hazarda, za kojeg će mnogi reći da je najveći promašaj u povijesti Madrida, engleski reprezentativac već je u svojoj prvoj sezoni počeo opravdavati bogatstvo koje se Real obvezao platiti Borussiji Dortmund pri transferu.

S 18 golova u tek 26 odigranih utakmica najbolji je strijelac Reala u La Ligi, a gleda li se njegova ukupna statistika, to sve izgleda još impresivnije. Ofenzivni veznjak Reala odigrao je 38 utakmica za klub, postigao 22 i asistirao za 10 golova u jurišu na već osvojeni naslov u španjolskom prvenstvu i još uvijek aktivan lov na titulu u Ligi prvaka.

U profesionalnoj karijeri, koju je započeo u Birmingham Cityju s tek napunjenih 16 godina, Bellingham je još igrao za Dortmund, Real i englesku reprezentaciju. Svlačionicu je dijelio s mnogim jakim imenima i teško mu je u razgovoru o najboljem bilo izabrati samo jednog igrača. Na pitanje tko je najbolji igrač s kojim je igrao, ovako je odgovorio:

"Igrao sam s puno dobrih igrača u Dortmundu i engleskoj reprezentaciji, ali Toni Kroos ili Luka Modrić su vjerojatno najbolji s kojima sam igrao. Netko od njih dvojice. Oni igraju drugu igru, cijelo vrijeme su deset koraka ispred svih ostalih. Rekao bih njih dvojica."

Tagovi: bellingham, modrić, kroos, real
PROČITAJ I OVO
Dallas u ludoj završnici izborio finale Zapada
NBA PLAYOFF
Dallas u ludoj završnici izborio finale Zapada
DALLAS - Dallas je dramatičnom domaćom pobjedom nad Oklahomom 117:116, s ukupnih 4:2 izborio finale Zapadne konferencije NBA play-offa.
Usik je apsolutni svjetski teškaški prvak
BOKS
Usik je apsolutni svjetski teškaški prvak
LONDON - Nakon 12 rundi rata, Usik je slavio podijeljenom sudačkom odlukom (115-112, 113-114, 114-113).
Dinamo s drugim sastavom do pobjede u Koprivnici
VELIKI NIZ
Dinamo s drugim sastavom do pobjede u Koprivnici
KOPRIVNICA - Dinamo je u utakmici 35. kola SuperSport HNL-a pobijedio Slaven Belupo 2:3. Golove za domaćine zabili su Daniel Štefulj i Adriano Jagušić, a za goste su strijelci bili Fran Brodić, Sandro Kulenović i Luka Vrbančić. Trener Dinama Sergej Jakirović izveo je drugu postavu.
Sjajni Kramarić hat-trickom potopio Bayern
BUNDESLIGA
Sjajni Kramarić hat-trickom potopio Bayern
HOFFENHEIM - Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić briljirao je u utakmici Hoffenheima protiv Bayerna u zadnjem kolu ovosezonskog izdanja Bundeslige. Kramarić je najprije namjestio gol u osmoj minuti Maximilianu Baieru.
Stojković objavio popis za Europsko prvenstvo
POPIS
Stojković objavio popis za Europsko prvenstvo
BEOGRAD - Srpski izbornik Dragan Stojković objavio je popis reprezentativaca koji konkuriraju za nastup na skorašnjem Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Stojković je na popis uvrstio 35 nogometaša, što će reći da će do početka Eura morati otpisati njih devetoricu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE