GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Rakitić: Spreman sam se vratiti u reprezentaciju bude li potrebe

Rakitić: Spreman sam se vratiti u reprezentaciju bude li potrebe
POVRATAK?
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.03.2024 / 11:42
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Hrvatski veznjak Ivan Rakitić, koji će u nedjelju napuniti 36 godina, rekao je da ne razmišlja o povratku u reprezentaciju Hrvatske, ali je spreman zaigrati za nju, ukaže li se potreba za tim.

"Zvali su me i razgovarali smo o tome, to je točno", izjavio je Rakitić u intervjuu za španjolske novine Marca objavljenom u subotu.

Prošli mjesec se 34-godišnji Toni Kroos, vezni igrač Real Madrida, vratio u reprezentaciju Njemačke uoči Europskog prvenstva koje je na rasporedu u lipnju.

"Prvo što su rekli u Hrvatskoj bilo je ‘ako može Toni, može i Ivan‘. Vidio sam nekoliko takvih komentara, ali ne razmišljam o tome“, rekao je.

Rakitić je za Hrvatsku odigrao 106 utakmica i zabio 15 golova te je kao dokapetan momčadi igrao u finalu Svjetskog prvenstva 2018.

Rekao je da ne razmišlja o povratku "zbog poštovanja prema igračima koji su izborili nastup na Europskom prvenstvu".

"Oni zaslužuju igrati na njemu, zar ne? Zaslužuju da ih ja podržavam izvana".

Hrvatska će u sklopu priprema za Europsko prvenstvo u Njemačkoj sudjelovati na turniru Ujedinjenim Arapskim Emiratima od 22. do 26. ožujka.

"Za dva tjedna bit će u blizini, u Abu Dhabiju, gdje će igrati prijateljske utakmice. Pozvali su me da ih posjetim i budem s njima. Hrvatska reprezentacija uvijek, ali baš uvijek, može računati na moju pomoć u svemu“, rekao je Rakitić koji se oprostio od igranja za Hrvatsku u rujnu 2020., kad je iz Barcelone prešao u Sevillu.

Tagovi: rakitić, dalić, modrić, kroos
PROČITAJ I OVO
Futsal Dinamo u finalu
DRUGU GODINU ZAREDOM
Futsal Dinamo u finalu
ZAGREB - Futsal Dinamo „srušio“ je još jednom Futsal Pulu i plasirao se u finale drugu godinu zaredom. Pobjednika smo tražili u produžecima, a rezultat na kraju bio je 4:2. A sad, idemo po novu „Kantu“!
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
KIKS
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
ZAGREB - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a izgubila u Kranjčevićevoj 3:1 i napravila ogroman kiks u borbi za naslov.
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE