GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Rakitić: Ovo mi je najteži trenutak karijere

Rakitić: Ovo mi je najteži trenutak karijere
RAZOČARAN
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.12.2023 / 08:25
Autor: SEEbiz / H
SEVILLA- Diego Alonso u subotu je postao bivši trener Seville. Poraz 0:3 od Getafea stigao je kao presuda urugvajskom stručnjaku, ne možemo reći i iznenadna, jer bilo je samo pitanje trenutka.

Andaluški klub tako će drugi put ove sezone krenuti u potragu za novim licem. Prethodno je ispisnicu zaradio Jose Luis Mendilibar, da bi njegov nasljednik Alonso izdržao svega 14 utakmica te ostavio Sevillu na 16. mjestu španjolske ljestvice i bez europskog proljeća. U teškim trenucima za crveno-bijele, pred medije je stao Ivan Rakitić te kao kapetan sažeo dojmove recentnih događaja, koji se mogu svesti samo pod još jednu tešku krizu na Sanchez Piazonu.

- Loše sam, cijela svlačionica je loše, svi mi koji nosimo grb Seville. Ispričavam se našim ljudima, navijačima, onima koji nas podržavaju u svakom trenutku - započeo je Rakitić, koji je nakon subotnjeg poraza, baš kao i ostatak momčadi, morao slušati teške zvižduke s tribina.

Potom je istup bivšeg Vatrenog poprimio emotivan ton.

Athletic Bilbao bolji od Atletico Madrida, domaćini nastavili pozitivan niz
- Ovo je najteži, najtužniji i najkompliciraniji trenutak moje karijere, ali neću odustati dok ne vratim Sevillu tamo gdje joj je mjesto. Obećavam da ćemo raditi više nego ikada, da ćemo se maksimalno uključiti kako bismo preokrenuli ovu situaciju. Ja sam kapetan i osoba koja je najodgovornija za momčad. Obećavam da ću dati sve od sebe da se uzdignemo iz ovoga.

Posvetio je nekoliko riječi i sada bivšem mu treneru.

- Želim zahvaliti Diegu za sav njegov rad, za sve što nam je dao. Žao mi je što nismo uspjeli prenijeti na teren sve što smo pripremali.

Završno, Ivan Rakitić još jednom pozvao je ekipu na maksimalni angažman i predanost.

- Moramo ustati. Tražim trud, rad, zajedništvo, sve... Moramo se 24 sata posvetiti onome što radimo i dobro se pripremiti. Već protiv Granade moramo ići na pobjedu.

Tagovi: rakitić, sevilla
PROČITAJ I OVO
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE