GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

PSG napušta Park prinčeva

PSG napušta Park prinčeva
ODLUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.02.2024 / 16:44
Autor: SEEbiz
PARIZ - Predsjednik francuskog nogometnog prvaka Paris SG-a Nasser Al-Khelaifi objavio je kako će klub napustiti Park prinčeva, na kojemu igra svoje domaće utakmice od 1974. godine, nakon što je grad Pariz odbio prodati stadion.

"Godinama smo pokušavali kupiti stadion, da bi nam sada iz grada rekli kako on nije na prodaju. Izgubili smo puno vremena na ovu i priču i ona je sada za nas završena, želimo se maknuti s Parka prinčeva", kazao je Al-Khelaifi.

Pariška gradonačelnica Anne Hidalgo još je prošle godine izjavila kako ne želi prodati stadion, a to stajalište ranije ovoga tjedna potvrdila je i gradska skupština.

"Prodaja stadiona nije prihvatljiva jer je to odluka nakon koje nema povratka. Ne želimo prodavati pariško nasljeđe", objasnio je pariški dogradonačelnik zadužen za sport Pierre Rabadan odluku o ne prodavanju stadiona.

Tagovi: PSG, Park prinčeva, hidalgo
PROČITAJ I OVO
Futsal Dinamo u finalu
DRUGU GODINU ZAREDOM
Futsal Dinamo u finalu
ZAGREB - Futsal Dinamo „srušio“ je još jednom Futsal Pulu i plasirao se u finale drugu godinu zaredom. Pobjednika smo tražili u produžecima, a rezultat na kraju bio je 4:2. A sad, idemo po novu „Kantu“!
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
KIKS
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
ZAGREB - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a izgubila u Kranjčevićevoj 3:1 i napravila ogroman kiks u borbi za naslov.
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE