GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Pobjede Bayerna i Borussije Dortmund

Pobjede Bayerna i Borussije Dortmund
BUNDESLIGA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.10.2020 / 18:05
Autor: SEEbiz / H
BERLIN - U 6. kolu Bundeslige Bayern i Borussia Dortmund u subotu su upisali pobjede, te su privremeno izbili na vrh tablice, oba kluba imaju po 15 bodova.

Bayern je u gostima kod Koelna slavio sa 2-1, a oba gola postigao je u prvom poluvremenu. Prvo je u 13. minuti pogodio Thomas Müller iz penala, a u sudačkoj nadoknadi prvog dijela (45+1) Serge Gnabry je nakon solo prodora sa desnog boka ušao u 16-erac i precizno pogodio za 2-0. Utješni pogodak za domaćine postigao je Dominick Drexler (82).

U gostima je slavila i Borussia Dortmund, koja je dobila Arminiju Bielefeld s 2-0, a oba gola glavom je zabio stoper Mats Hummels. Prvog u 53. minuti nakon kornera kojeg je izveo Jadon Sancho, a u drugog 72. nakon centaršuta Marca Reusa. Ovo je prvi puta nakon 2010. da je Hummels zabio dva gola u u jednoj utakmici Bundeslige.

Augsburg je kod kuće dobio posljednjeplasirani Mainz s 3-1, a vodeći pogodak za domaćine škaricama je postigao Švicarac Ruben Vargas u 40. minuti. Mainz je izjednačio preko Karima Onisiwe (64), ali u zadnjih deset minuta André Hahn sa dva gola (80, 90+1) donosi pobjedu Augsburgu.

Dan ranije nogometaši Schalkea i Stuttgarta odigrali su 1-1, a bila je to 22. uzastopna utakmica bez pobjede za Schalke u domaćem ligaškom natjecanju.

Večeras Borussia Moenchengladbach dočekuje Leipzig, koji se pobjedom može vratiti na vrh tablice.

Tagovi: Bayern, Borussia Dortmund, Mats Hummels, Thomas Muller
PROČITAJ I OVO
Borussia izbacila PSG i prošla u finale Lige prvaka
LIGA PRVAKA
Borussia izbacila PSG i prošla u finale Lige prvaka
PARIZ - Borussia Dortmund je u finalu Lige prvaka. Nakon što je prije šest dana na Signal Iduna Parku pobijedila PSG 1:0, Borussia je na Parku prinčeva u uzvratu također slavila 1:0, a gol je postigao Mats Hummels u 50. minuti.
Za Vlašića je sezona gotovo sigurno završena
OZLJEDA
Za Vlašića je sezona gotovo sigurno završena
TORINO - Hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Vlašić ozlijedio se na utakmici 35. kola Serie A protiv Bologne, a njegov klub Torino potvrdio je danas da se ne radi o lakšoj ozljedi i sezona je, za njega, gotovo sigurno završena.
Stručnjaci ne očekuju gospodarski procvat od Eura 2024
PROCJENE
Stručnjaci ne očekuju gospodarski procvat od Eura 2024
BERLIN - Ekonomski stručnjaci ne vjeruju da će Europsko nogometno prvenstvo, u lipnju i srpnju u Njemačkoj, imati izravan utjecaj na ekonomiju te zemlje koja je u padu.
Ovo su najbolji nogometaši u regiji po izboru Roberta Prosinečkog
RIJEČ AUTORITETA
Ovo su najbolji nogometaši u regiji po izboru Roberta Prosinečkog
PODGORICA - Izbornik Crne Gore Robert Prosinečki odgovarao je na pitanja za društvene mreže nogometnog saveza Crne Gore.
Bellingham: Ovo su dvojica najboljih s kojima sam igrao
POHVALE
Bellingham: Ovo su dvojica najboljih s kojima sam igrao
MADRID - Real Madrid je pred početak sezone u transferu vrijednom 103 milijuna eura doveo Judea Bellinghama i vezao ga ugovorom na šest godina.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE