GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Perišić i Brozović iz predostrožnosti propustili trening

Perišić i Brozović iz predostrožnosti propustili trening
OPREZ
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.06.2023 / 21:20
Autor: SEEbiz
ROTTERDAM - Hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović iz predostrožnosti su propustili trening "Vatrenih" uoči nedjeljnog finala Lige nacija u Rotterdamu.

Hrvatska nogometna reprezentacija trenirala je u petak u Varkenoordu, sportskom kompleksu Feynordoove akademije, koji se nalazi pored stadiona De Kuip na kojem će u nedjelju od 20.45 sati odmjeriti snage protiv Španjolske.

Dan nakon trijumfa u polufinalu protiv Nizozemske, "Vatreni" nisu trenirali, već su u sklopu hotela obavili regeneraciju.

Sada se vraćaju ustaljenom ritmu. U petak i subotu će normalno trenirati, subota donosi i medijske obveze za izbornika i jednog igrača na stadionu De Kuip, a u nedjelju je veliko finale nakon kojeg ćemo doznati tko će biti treći pobjednik Lige nacija. U prva dva izdanja slavili su Portugal (2019) i Francuska (2021).

Najvažnija je vijest da Marcelo Brozović i Ivan Perišić nisu trenirali s ostatkom momčadi.


Perišić je uvodnih 15 minuta trčao oko terena, dok je Marcelo Brozović cijelo vrijeme stajao sa strane i razgovarao s izbornikom Dalićem. Nakon 15 minuta Perišić i Brozović su napustili teren.

Iz HNS-a uvjeravaju kako je sve OK i kako su igrači napustili trening iz predostrožnosti.


Ostaje tek vidjeti radili se o nećem ozbiljnijem ili su obojica trebala dan predaha nakon naporne sezone i 120 minuta protiv Nizozemske.


Dodajmo i kako su iz Europske nogometne federacije objavili kako su u javnu prodaju pustili još ulaznica za finale Lige nacija između Hrvatske i Španjolske.

Ulaznice za utakmicu mogu se nabaviti na službenom kanalu UEFA-e.

Tagovi: Ivan Perišić, Marcelo Brozović, Zlatko Dalić
PROČITAJ I OVO
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
LEGENDA NOGOMETA
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
BUENOS AIRES - Nogometna legenda Diego Armando Maradona preminuo je 25. studenoga 2020. godine, a gotovo četiri godine kasnije stižu nove informacije o njegovoj smrti.
Parma se vratila u Serie A
POVRATAK
Parma se vratila u Serie A
PARMA - Parma je danas u gostovanju kod Barija u utakmici 36. kola talijanske Serie B remijem 1:1 osigurala povratak u Serie A, najviši razred talijanskog nogometa.
Bjelica napušta Union Berlin
ODLAZAK
Bjelica napušta Union Berlin
BERLIN - Nenad Bjelica (52) će na kraju sezone napustiti Union Berlin, tvrdi Kicker pozivajući se na izvore unutar njemačkog prvoligaša.
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
REKORDI
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
MUNCHEN - Bayern i Real Madrid remizirali su 2:2 u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka. Utakmica je odigrana pred 75.000 gledatelja na Allianz Areni u Munchenu, a uzvrat se igra iduću srijedu u Madridu.
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
PREDOMISLIO SE
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
MADRID - Nakon što s Realom odigra utakmice polufinala Lige prvaka protiv Bayerna, Luka Modrić (39) će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom kako bi mu rekao da želi još jednu sezonu ostati u Realu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE