GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Obradović: Sve sam pripremio, ali onda dođe Hezonja...

Obradović: Sve sam pripremio, ali onda dođe Hezonja...
KOŠARKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.03.2024 / 07:44
Autor: SEEbiz / index.hr
BEOGRAD - Željko Obradović, trener Partizana, deveterostruki prvak Europe te jedan od najtrofejnijih i najboljih trenera u povijesti košarke, nakon domaćeg poraza od Reala (76:88) u 31. kolu Eurolige naklonio se hrvatskom asu europskog prvaka.

Mario Hezonja, ljubimac Grobara koji su mu i ovaj put skandirali u krcatoj beogradskoj Areni, briljirao je s 25 poena (sjajnih 5/6 za tricu), 6 skokova i 5 asistencija.

Tako je branitelj europskog naslova i lidera Eurolige donio pobjedu u paklenom Beogradu iako su gosti bili bez čak tri zvijezde, Llulla, Rodrigueza i Fernandeza. Real je tako ostao prvi s omjerom 25-6, dok je Partizan 11. s omjerom 14-17. Hezonja ga je dakle ostavio daleko iza play-ina, odnosno ulaska u nokaut-fazu na mala vrata.

Obradović je nakon utakmice najviše govorio o Hezonji: "U trećoj četvrtini Real je napravio razliku i, naravno, Mario Hezonja je odigrao utakmicu kao što je odigrao. Pripremali smo utakmicu, odgovorili da je on šuter, da pored njega nikada ne smijete spuštati ruke. On ima šut i sa sedam, osam, devet metara. Hezonja ubacuje tricu iz auta, praktično iz obrane ubacuje tri poena. A onda sve ovo sa spuštenim rukama njemu, ofenzivni skokovi s drugim igračima koji dolaze iz drugog plana, sve to kada se skupi, to je ogromno iskustvo koje ta ekipa ima. Oni su i dalje gladni, bez obzira na to što su prvaci Europe i prvi. Učiš od najboljih, mi trebamo učiti od njih, ja i igrači, s kojom željom se igra.

Očigledno moramo imati još veću. Sve na početku su ubacili s bacanja i iz kontri, iz naših grešaka. I okej, mi to da imamo u našoj taktici da probamo zonski presing. Ne možemo igrati svaku utakmicu isto, radi se skauting. To mi je najžalije od svega, kada igraš protiv prvaka Europe, oni imaju Hezonju, Campazza, igrače koji idu da daju koš. Oni neće stati dok ne poentiraju. To je filozofija, to su uzeli igrači iz Amerike. Igraj bato, prvo i zadnje je da daš koš i tome učim igrače."

Tagovi: obradović, hezonja, partizan, real, campazzo
PROČITAJ I OVO
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE