GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Nova pobjeda Denvera, triple-double Jokića

Nova pobjeda Denvera, triple-double Jokića
NBA PLAYOFF
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.04.2023 / 09:01
Autor: SEEbiz
DENVER - Košarkaši Denvera, najbolji sastav osnovnog dijela Zapadne konferencije NBA lige, poveli su s 3-0 protiv Minnesote u prvom krugu doigravanja.

Nakon dvije domaće pobjede Denver je slavio u prvom gostujućem ogledu, bilo je 120-111 te sada tek jedna pobjeda Denver dijeli do drugog kruga. U izjednačenom susretu Denver je bio mali korak ispred svoga suparnika, u drugoj i četvrtoj četvrtini, a opet ga je predvodio Nikola Jokić koji je upisao ‘triple-double‘ učinak. Postigao je 20 poena uz 11 skokova i 12 asistencija.

Jamal Murray ovaj put nije bio pucački raspoložen kao ranije, ubacio je 18 poena, ali je tome dodao šest skokova i devet dodavanja. Prvi strijelac Denvera bio je Michael Porter Jr. s 25 poena, a ostvario je i devet skokova.

Kod Minnesote je opet odličan bio Anthony Edwards s 36 poena, sedam skokova i pet asistencija, ali i treći put je bilo premalo protiv Denvera. Karl-Anthony Towns je dodao 27 koševa uz sedam skokova.

Atlanta je pobijedila Boston 130-122 čime je smanjila zaostatak na 1-2. Nakon prve četvrtine koju je dobio Boston s 37-33, u drugoj je Atlanta okrenula rezultat na 74-67 uoči odmora te je prednost imala sve do kraja susreta.

S 32 poena Atlantu je prevodio Trae Young, a tome je dodao devet asistencija i šest skokova. Jako dobru pratnju Young je imao i Dejounte Murrayju koji je ubacio 25 poena, a ostvario je i šest skokova te pet asistencija. S klupe su Bogdanović i Bey dodali po 15 poena, svaki i po tri trice.

Kod Bostona je zakazao Jaylen Brown koji je ubacio, za njega, tek 15 poena, dok je prvo ime gostiju bio Jayson Tatum s 29 poena, 10 skokova i pet asistencija. Marcus Smart je dao 24 koša uz osam asistencija.

New York je pred svojim navijačima svladao Cleveland 99-79 te je obranom došao do prednosti 2-1 u seriji. U prvom poluvremenu Cleveland je postigao samo 32 poena što je najgori učinak sezone, a ni u nastavku nije napadački bio puno bolji.

New York se u drugoj dionici susreta odvojio na dvoznamenkastu prednost koju je potom dodatno povećao za konačno slavlje. Prvi strijelac New York bio je Jalen Brunson koji je ubacio 21 poen uz šest asistencija i četiri skoka. RJ Barrett je dodao 19 uz osam skokova, a Julius Randle 11 uz također osam skokova.

Kod Clevelanda je dobar bio jedino Donovan Mitchell koji je ubacio 22 poena uz sedam skokova i pet asistencija, a potpuno je podbacio Darius Garland s 10 koševa i samo 4-21 šutom iz igre.



Tagovi: Denver Nuggets, Nikola Jokić
PROČITAJ I OVO
Futsal Dinamo u finalu
DRUGU GODINU ZAREDOM
Futsal Dinamo u finalu
ZAGREB - Futsal Dinamo „srušio“ je još jednom Futsal Pulu i plasirao se u finale drugu godinu zaredom. Pobjednika smo tražili u produžecima, a rezultat na kraju bio je 4:2. A sad, idemo po novu „Kantu“!
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
KIKS
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
ZAGREB - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a izgubila u Kranjčevićevoj 3:1 i napravila ogroman kiks u borbi za naslov.
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE