GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

 Nizozemci tvrde: Šutalo je novi igrač Ajaxa

 Nizozemci tvrde: Šutalo je novi igrač Ajaxa
TVRDNJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.08.2023 / 09:15
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Stigla je još jedna potvrda da je hrvatski reprezentativac Josip Šutalo na odlasku iz Dinama. Nizozemski portal Voetbal International tvrdi da je njegov transfer u Ajax završen i da je samo pitanje vremena kad će i službeno biti objavljen.

Nizozemci o Šutalu pišu kao da je već stigao u Amsterdam te navode da Ajax tu neće stati, već da traži još neka potencijalna pojačanja. Šutalo bi mogao koštati oko 25 milijuna eura, što će biti jedan od najvećih transfera u Dinamovoj povijesti.

Ajax je pobijedio u prvoj utakmici nove prvenstvene sezone. Dominantno je osvojio tri boda protiv Heraclesa rezultatom 4:1, a jedan od pogodaka zabio je hrvatski branič Jakov Medić. No nije to dovoljno, piše ugledni nizozemski list, sportski direktor Sven Mislintat predstavit će do kraja prijelaznog roka još neke igrače. VI piše da je klub aktivan na tržištu.

"Uz Šutala, Ajaxu treba još jedan centralni branič i napadač. Kako je već rečeno, gledaju se igrači na svim pozicijama. Nemojte biti iznenađeni ako se promijeni pet ili deset igrača prije 1. rujna", navodi Voetbal International.

Da Šutalo ide u Ajax, pisao je i Fabrizio Romano, najpouzdaniji novinar za nogometne transfere. Dinamo je za Šutala tražio 25 milijuna eura odštete fiksno i bonuse, doznali smo iz Maksimira. To je razlog zbog kojeg je ovog ljeta Dinamo odbio službene ponude Fiorentine (12 pa 18 milijuna eura), Ajaxa (18 milijuna eura + bonusi) te Napolija (20 milijuna eura).

Tagovi: Josip Šutalo, ajax, Dinamo
PROČITAJ I OVO
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
LOS ANGELES - Clippersi su se vratili u igru i poravnali trenutno najzanimljiviju NBA play-off seriju u prvoj rundi.
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NBA
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NEW YORK - Košarkaši New York Knicksa poveli su sa 3-1 u pobjedama protiv Philadelphia 76-ersa u prvom krugu doigravanja NBA lige zahvaljujući 97-92 pobjedi na gostovanju u četvrtoj utakmici te ih još samo jedna pobjeda dijeli od prolaska u drugi krug.
Futsal Dinamo u finalu
DRUGU GODINU ZAREDOM
Futsal Dinamo u finalu
ZAGREB - Futsal Dinamo „srušio“ je još jednom Futsal Pulu i plasirao se u finale drugu godinu zaredom. Pobjednika smo tražili u produžecima, a rezultat na kraju bio je 4:2. A sad, idemo po novu „Kantu“!
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
KIKS
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
ZAGREB - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a izgubila u Kranjčevićevoj 3:1 i napravila ogroman kiks u borbi za naslov.
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE