GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

  Nikola Kalinić se vraća u Hajduk

  Nikola Kalinić se vraća u Hajduk
POVRATAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.11.2023 / 13:41
Autor: SEEbiz
SPLIT - Nikola Kalinić vratit će se u Hajduk, potvrdio je trener Mislav Karoglan. Trener splitskog kluba razgovarao je s 35-godišnjim napadačem i postigli su dogovor.

"Ima on volje za povratak, imamo svi volje. Razgovarao sam s njim jučer, ide sve u dobrom pravcu. On smatra da mu trebaju individualni treninzi prije priprema. Ako bude sve u redu sa zdravljem, on će se priključiti nama na zimskim pripremama", rekao je Karoglan na današnjoj presici uoči utakmice protiv Istre.

Podsjetimo, bivšem hrvatskom reprezentativcu istekao je ugovor na kraju prošle sezone, a novi nije potpisan zbog neslaganja Kalinića i tadašnjeg trenera Ivana Leke. Situacija se promijenila povratkom Karoglana na klupu. Karoglan nikad nije skrivao da jako cijeni Kalinića te da on i Marko Livaja mogu zajedno igrati u prvih 11.

Kalinić je za Hajduk odigrao 111 službenih utakmica, zabio 52 pogotka uz 20 asistencija te je s Bijelima osvojio dva trofeja. U Hajduk se vratio u veljači prošle godine kao slobodan igrač iz Verone.

Seniorsku karijeru Kalinić je započeo na posudbama u Istri i Šibeniku, odakle je vraćen u Hajduk. U sezonama 2007./2008. i 2008./2009. bio je glavni napadač Bijelih, da bi ga zatim engleski Blackburn kupio za sedam milijuna eura.

U svojoj karijeri Kalinić je za Hrvatsku zabio 15 golova u 42 nastupa, igrao je i za Milan, Fiorentinu, Dnjipro, Atletico, Romu. S Hajdukom je osvojio dva Kupa u protekle dvije sezone, s Atletico Madridom europski Superkup 2019. godine, a s Dnjiprom je igrao finale Europa lige. Ukupno je za sve klubove i reprezentaciju zabio 189 golova.

Tagovi: Nikola Kalinić, Hajduk, Karoglan
PROČITAJ I OVO
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE