GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Navijači postrojili igrače Milana nakon debakla

Navijači postrojili igrače Milana nakon debakla
NEZADOVOLJSTVO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.05.2023 / 08:52
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
MILANO - AC Milan je upisao novi poraz. S 2:0 Slavila je Spezia, koja se nalazi na 18. mjestu Serie A, i tako produbila krizu talijanskog diva. Bila je to utakmica za zaborav što se Milana tiče. Nakon susreta o svemu se oglasio i trener Stefano Pioli.

- Nedostajalo nam je koncentracije, trebali smo biti brži i agresivniji. Bila je to izjednačena utakmica. Odigrali smo solidno prvo poluvrijeme, a onda smo pali nakon gola u drugom. Nije to bila naša utakmica.

U Ligi prvaka Milan je u prvoj utakmici polufinala izgubio 2:0 od najvećih rivala Intera.

- Pred nama je utakmica u kojoj možemo ispisati povijest. Moramo vjerovati da možemo pobijediti Inter ako igramo naš nogomet u smislu koncentracije, energije i kvalitete koju imamo. Zadnje dvije utakmice nisu pokazatelj, možemo igrati puno bolje - rekao je Pioli pa dodao:

- Normalno je da nam je ta utakmica Lige prvaka cijelo vrijeme u glavi i normalno je da smo razočarani nakon prve, ali znali smo da je danas bilo važno pobijediti. Ova utakmica danas komplicira budućnost u ligi. Moramo biti odlični u utorak. Još uvijek ima načina da ovo bude pozitivna sezona. Moramo vjerovati da ćemo dobiti Inter.

Nakon utakmice sa Speziom, Piolija i igrače su okružili navijači.

- Navijači su razgovarali s nama. Dali su nam podršku i poticali nas da damo sve od sebe.

Ostaje li žal zbog ovakve igre u ovoj fazi sezone?

- Četiri dana prije prve utakmice s Interom odigrali smo jednu od naših najboljih utakmica protiv Lazia, a onda je prvih 20 minuta derbija sve promijenilo. Znamo da ćemo morati odigrati slično tome u drugom dijelu.

Leao je utakmicu preskočio zbog ozljede, a nije jedini koji ima problema.

- Oni koji nisu mogli danas igrati su ostali doma, ali mogli bi se vratiti u utorak. Radimo sve da to bude tako, čak su i današnje zamjene bile u tom smjeru. Ako pozovem Leaoa, hoće li igrati od prve? Mislim da hoće - poručio je Pioli.

Tagovi: AC Milan, Stefano Pioli, Inter
PROČITAJ I OVO
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
KIKS
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
ZAGREB - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a izgubila u Kranjčevićevoj 3:1 i napravila ogroman kiks u borbi za naslov.
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE