GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Morant briljirao u povratničkoj utakmici nakon 25 susreta paize

Morant briljirao u povratničkoj utakmici nakon 25 susreta paize
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.12.2023 / 07:49
Autor: SEEbiz
NEW YORK - Ja Morant vratio se na parket! Najveća je to vijest udarne košarkaške lige svijeta. Nakon 25 utakmica suspenzije zbog objavljenih videozapisa u kojima drži oružje, Morant je zaigrao za Memphis Grizzliese i - briljirao.

U tijesnoj 115:113 pobjedi nad New Orleans Pelicansima upisao je 34 poena, šest skokova i osam asistencija, a upravo njegov šut za dva bio je vrijedan pobjede u samoj završnici. S druge strane najviše se istaknuo Brandon Ingram s 34 poena, dok je Jonas Valančiunas ostvario double-double učinak s 22 poena i 14 skokova, kojima je dodao i asistenciju.

- Radio sam naporno za ovo, čovječe. Nisam odigrao utakmicu osam mjeseci. Imao sam dovoljno vremena. Prošao sam kroz dosta teških dana. Košarka je moja ljubav, volim je i na mene ima terapeutsko djelovanje. Uzbuđen sam jer sam se vratio - rekao je Morant.

Napeto je bilo između Golden State Warriorsa i Boston Celticsa. Nakon 121:121 u regularnom dijelu, Dario Šarić i ekipa odnijeli su 132:126 pobjedu u produžecima. Hrvatski košarkaš upisao je 15 minuta unutar igre, 11 poena i šest skokova. Najbolji učinak ostavio je Steph Curry s 33 poena.

Damian Lillard ostvario je 40 poena, a Antetokounmpo triple-double (11p, 14s, 16a) za pobjedu Milwaukee Bucksa nad San Antonio Spursima. Završno, Portland Trail Blazersi iznenađujuće su svladali Phoenix Sunse 109:104, a poraženima 40 poena Kevina Duranta nije bilo dovoljno.

U Zapadnoj konkurenciji prvi je i dalje Boston Celtics s omjerom 20:6, dok u Istočnoj na vrhu boravi Minnesota Timberwolves s 20:5.

Tagovi: Morant, Toronto, Šarić, Curry
PROČITAJ I OVO
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
LOS ANGELES - Clippersi su se vratili u igru i poravnali trenutno najzanimljiviju NBA play-off seriju u prvoj rundi.
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NBA
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NEW YORK - Košarkaši New York Knicksa poveli su sa 3-1 u pobjedama protiv Philadelphia 76-ersa u prvom krugu doigravanja NBA lige zahvaljujući 97-92 pobjedi na gostovanju u četvrtoj utakmici te ih još samo jedna pobjeda dijeli od prolaska u drugi krug.
Futsal Dinamo u finalu
DRUGU GODINU ZAREDOM
Futsal Dinamo u finalu
ZAGREB - Futsal Dinamo „srušio“ je još jednom Futsal Pulu i plasirao se u finale drugu godinu zaredom. Pobjednika smo tražili u produžecima, a rezultat na kraju bio je 4:2. A sad, idemo po novu „Kantu“!
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
KIKS
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
ZAGREB - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a izgubila u Kranjčevićevoj 3:1 i napravila ogroman kiks u borbi za naslov.
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE