GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mišković: Kantrida je realan projekt

Mišković: Kantrida je realan projekt
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.12.2023 / 13:05
Autor: SEEbiz
RIJEKA - Za vrijeme Noći HNK Rijeka predsjednik tog kluba Damir Mišković osvrnuo se na kalendarsku godinu i otkrio koliko je realan projekt nove Kantride.

“Ako pogledamo cijelu godinu, napravili smo više od očekivanog. Imali smo krizu, ali desi se to u sportu. Zadovoljan sam kako smo napravili momčad i kakva je atmosfera na Rujevici i koliko članova imamo. Tu je i novi projekt Kantride, puno se radi. Možda se to ne vidi izvana, ali rezultati su dobri”, rekao je Damir Mišković, prvi čovjek Rijeke.

Odgovorio je na pitanje koliko je projekt nove Kantride zapravo realan.

“Što se mene tiče, realan je. Ima puno papirologije koju trebaju odraditi Grad i država. Hvala svim vijećnicima i gradonačelniku, napravili smo barem prvi korak. Koliko će vremena trebati, teško je reći. Nadam se narednih devet mjeseci do godinu dana da bi trebalo biti zgotovljeno. Onda idemo dalje. Za investitore nadam se da neće trebati brinuti”, kaže Mišković.

A koji su ciljevi za 2024. godinu?

“Da svi budemo živi i zdravi. Htio bih naslov i kup! Uvijek si postavim malo veće ljestvice. Borit ćemo se do kraja, vidjet ćemo kako će biti”, zaključio je Mišković.

Tagovi: mišković, rijeka kantrida
PROČITAJ I OVO
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
LOS ANGELES - Clippersi su se vratili u igru i poravnali trenutno najzanimljiviju NBA play-off seriju u prvoj rundi.
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NBA
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NEW YORK - Košarkaši New York Knicksa poveli su sa 3-1 u pobjedama protiv Philadelphia 76-ersa u prvom krugu doigravanja NBA lige zahvaljujući 97-92 pobjedi na gostovanju u četvrtoj utakmici te ih još samo jedna pobjeda dijeli od prolaska u drugi krug.
Futsal Dinamo u finalu
DRUGU GODINU ZAREDOM
Futsal Dinamo u finalu
ZAGREB - Futsal Dinamo „srušio“ je još jednom Futsal Pulu i plasirao se u finale drugu godinu zaredom. Pobjednika smo tražili u produžecima, a rezultat na kraju bio je 4:2. A sad, idemo po novu „Kantu“!
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
KIKS
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
ZAGREB - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a izgubila u Kranjčevićevoj 3:1 i napravila ogroman kiks u borbi za naslov.
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE