GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Marko Pjaca stiže u Rijeku

Marko Pjaca stiže u Rijeku
NESLUŽBENO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.08.2023 / 19:54
Autor: SEEbiz / tportal
RIJEKA - U Juventusu na njega više jednostavno ne računaju te će Marko Pjaca (28) kao slobodan igrač napustiti 'staru damu' i do petka potpisati za Rijeku, tvrde talijanski mediji bliski Juventusu

Dolazak Marka Pjace (28) na Rujevicu je, u ovom trenutku, praktički gotova stvar. U Juventusu na nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca, kojem su karijeru unazadile teške ozljede i operacije ligamenata koljena, više jednostavno ne računaju te mu neće raditi probleme oko odlaska.

.
Talijanski mediji bliski 'staroj dami' tvrde kako će Pjaca i Juventus sporazumno raskinuti aktualni ugovor kojeg hrvatskog nogometaša veže do kraja lipnja 2024. godine te će on kao slobodan igrač potražiti novi klub.

A to je - Rijeka!

Jer Pjaca je još ranije odbio novu posudbu, želio ga je drugoligaš Pisa, pa je razlaz s Juventusom jedini logični rasplet. Osim za Juventus i Dinamo, Pjace je ostatak dosadašnje karijere proveo na posudbama u Schalkeu, Fiorentini, Anderlechtu, Genovi, Torinu i Empoliju. Za Juve je odigrao samo 21 utakmicu i zabio tek jedan gol u proteklih sedam sezona.

Talijani tvrde kako će Marko Pjaca već u četvrtak ili petak u Rijeci obaviti liječničke preglede te potpisati trogodišnji ugovor s momčadi s Rujevice.

Tagovi: Marko Pjaca, Rijeka, Juventus, Dinamo
PROČITAJ I OVO
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE