GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Manny Pacquiao završio karijeru

Manny Pacquiao završio karijeru
BOKS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.09.2021 / 08:44
Autor: SEEbiz / H
MANILA - Odlazak u sportsku mirovinu službeno je objavio Manny Pacquiao, 42-godišnji filipinski boksač, jedan od najvećih svih vremena.

Učinio je to Pacquiao u 14-minutnom videu kojeg je objavio na svom Facebook profilu te je najavio svoju „najveću borbu u političkoj karijeri“, a to je utrka za predsjedničko mjesto u domovini.

Zbog svoje brzine udaraca, ali i kretanja u ringu, mnogi su ovog Filipinca smatrali najboljim ofenzivnim boksačem svih vremena. Bio je prvi boksač koji je naslov svjetskog prvaka osvojio u osam različitih boksačkih težinskih kategorija. Ostvario je u karijeri 62 pobjede, osam poraza i dva neodlučena rezultata, dok je posljednji naslov osvojio 2019. godine u velter kategoriji kada je imao 40 godina.

„Upravo sam čuo zvono. Boks je gotov. Nikada nisam mislio da će doći ovaj dan i da ću objesiti rukavice“, rekao je između ostaloga popularni PacMan.

Već ranije je Pacquiao najavio kako će se kandidirati na predsjedničkim izborima 2022. godine na Filipinima i to kao kandidat frakcije koja se odcijepila od stranke PDP-Laban, sadašnjeg predsjednika Rodriga Dutertea koji trenutačno obnaša svoj drugi mandat.

Pacquiao se, također, od ranije vrlo uspješno bavi politikom te je trenutačno senator u gornjem domu filipinskog parlamenta.

Tagovi: Manny Pacquiao, boks
PROČITAJ I OVO
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE