GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Livaja kažnjen i ne smije igrati Superkup dvoboj protiv Dinama

Livaja kažnjen i ne smije igrati Superkup dvoboj protiv Dinama
KAZNA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.06.2023 / 17:35
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza donijela je odluke o prekršajima počinjenima na finalu Kupa u Rijeci gdje je u središtu pozornosti bio napadač Hajduka Marko Livaja.

Hajduk je zbog toga što su njegovi navijači koristili pirotehniku te uništavali i palili sjedalice kažnjen novčanom kaznom u visini od 26.500 eura. Šibenik je zbog toga što su njegovi navijači koristili pirotehniku kažnjen sa 700 eura.

Igrač Hajduka Marko Livaja je zbog prekršaja nesportskog ponašanja prema gledateljima, pjevanje pjesama pogrdnog sadržaja, kažnjen zabranom igranja na jednoj prvenstvenoj ili kup utakmici, što se odnosi i na utakmicu Superkupa. To znači da upravo ogled Superkupa u Zagrebu protiv Dinama neće moći odigrati Livaja, a dvoboj je na rasporedu 9. srpnja.

No, Livaja će biti spreman za start prvenstva kada Hajduk također gostuje na maksimirskom stadionu kod Dinama, 22. ili 23. srpnja. Inače, Livaja je ovom prilikom kažnjen i novčanom kaznom od 13.300 eura.

Igrač Hajduka Luka Vušković je zbog prekršaja Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika kažnjen novčanom kaznom u visini od 6000 eura. Trener vratara Hajduka Tomislav Rogić je zbog prekršaja Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika kažnjen novčanom kaznom od 5300 eura.

Hajduk je, inače, slavio u finalu s 2-0 protiv Šibenika.

Tagovi: Marko Livaja, Hajduk, Dinamo
PROČITAJ I OVO
Futsal Dinamo u finalu
DRUGU GODINU ZAREDOM
Futsal Dinamo u finalu
ZAGREB - Futsal Dinamo „srušio“ je još jednom Futsal Pulu i plasirao se u finale drugu godinu zaredom. Pobjednika smo tražili u produžecima, a rezultat na kraju bio je 4:2. A sad, idemo po novu „Kantu“!
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
KIKS
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
ZAGREB - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a izgubila u Kranjčevićevoj 3:1 i napravila ogroman kiks u borbi za naslov.
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE