GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Lista Dinamovo proljeće objavila izborni program za izbore u Dinamu

Lista Dinamovo proljeće objavila izborni program za izbore u Dinamu
PROGRAM
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.02.2024 / 14:33
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Dubinska analiza cjelokupnog poslovanja i poslovnih procesa Dinama s posebnim naglaskom na pravni, financijski i porezni status nulta je točka programa liste “Dinamovo proljeće”, koji je danas i službeno objavljen.

''Lista “Dinamovo proljeće“ zalaže se za moderan, transparentan i učinkovit klub na terenu i u poslovanju, otvoren klub koji pripada svojim članovima te klub koji njeguje gospodsku i građansku kulturu'', rekao je dr. sc. Mislav Ante Omazić, jedan od kandidata na, kolokvijalno nazvanoj, navijačkoj listi, pri objavi programa.

U tom programu, prezentiranom u 10 točaka, u razdoblju od iduće 4 godine, skup od 25 renomiranih poduzetnika, menadžera i akademika u Skupštini Dinama zalagat će se za rezultatsku izvrsnost kluba, što znači osvajanje prvog mjesta u HNL-u kao cilj u svakoj sezoni te igranje u skupinama jednog od europskih klupskih natjecanja i redovito Dinamovo proljeće u Europi.

Poseban naglasak stavljaju na jačanje članskog sektora kluba, koji vide kao izvor ne samo podrške, već i prihoda, povratnih informacija, ali i kvalitetnog kadra. Omladinska škola predstavljena je kao budućnost te važan dio jačanja identiteta i temelja kluba.

Ivan Nauković, aktualni član Izvršnog odbora Dinama, rekao je: ''Novi stadion na Maksimiru je strateška točka programa i tražit ćemo aktivno, partnersko sudjelovanje u izgradnji stadiona i trening kampa i jačanje kvalitetne komunikacije Dinama s gradskom upravom Grada Zagreba i Vladom RH, ali i s potencijalnim interesentima za gradnju stadiona.''

“Nema većeg kluba od Dinama” - naziv je pete točke programa, gdje se obećava kvalitetnije razvijanje odnosa s legendama kluba, ali aktivno razmatranje povratka bivših igrača, koji mogu pridonijeti igrački ili marketinški.

U timu liste “Dinamovo proljeće” nalazi se nekoliko eksperata za korporativno poslovanje, pomoću kojih žele artikulirati ideju Dinama kao moderne poslovne organizacije s jasno definiranim i digitaliziranim poslovnim procesima te linijama odgovornosti.

Sve to pridonijelo bi, vjeruju, izgradnji pozitivnog imidža i globalne prepoznatljivosti Dinama kroz otvorenost, transparentnost i bolju komunikaciju, koja će rezultirati većom povezanošću s članovima, navijačima i drugim ključnim sudionicima te zajednicom.

Važnu točku programa navode financijski dio Dinama kao organizacije. Zalagat će se za odgovorno upravljanje prihodima i rashodima radi postizanja veće financijske stabilnosti.

Detaljni program se može pronaći na www.dinamovo-proljece.com.

Izbori za Skupštinu Dinama održat će se 2. ožujka od 9 do 19 sati, a glasovati mogu svi članovi kluba koji su platili članarinu za 2023. i do 15. veljače za 2024. godinu. Lista “Dinamovo proljeće” potpise potpore svakodnevno skuplja u Bad Blue Boys Fan Shopu u Ilici 37, radnim danom od 10 do 20 sati te subotom od 10 do 15 sati.

Dosad su ih podržali legendarni kapetan Dinama Slavko Ištvanić, a očekuju se i potpore drugih kapetana i igrača Dinama, kao i poznatih Dinamovaca.

Tagovi: Dinamovo proljeće, Dinamo, omazić, nauković, ištvanić
PROČITAJ I OVO
Futsal Dinamo u finalu
DRUGU GODINU ZAREDOM
Futsal Dinamo u finalu
ZAGREB - Futsal Dinamo „srušio“ je još jednom Futsal Pulu i plasirao se u finale drugu godinu zaredom. Pobjednika smo tražili u produžecima, a rezultat na kraju bio je 4:2. A sad, idemo po novu „Kantu“!
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
KIKS
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
ZAGREB - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a izgubila u Kranjčevićevoj 3:1 i napravila ogroman kiks u borbi za naslov.
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE