GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kramarić zbog ozljede propušta Tursku i Wales

Kramarić zbog ozljede propušta Tursku i Wales
PROBLEMI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.10.2023 / 16:52
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Zlatko Dalić ima velikih problema s izborom napadača za utakmice s Turskom i Walesom...

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju čekaju novi ispiti u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo u Njemačkoj, a pred izabranicima Zlatka Dalića stoje dva važna ispita protiv Turske i Walesa koji bi se mogli u konačnici pokazati prijelomnima za plasman na kontinentalnu smotru.

Međutim, Dalić će zbilja biti na mukama što se ozljeda tiče. Naime, već je ranije bilo poznato kako izbornik neće moći računati na Ivana Perišića te gotovo sigurno ni na Luku Ivanušeca, a potom je i Bruno Petković morao napustiti igru zbog ozljede u derbiju Dinama i Hajduka.

No, da situacija bude još gora, portal 24sata donosi informaciju kako je i Andrej Kramarić pod velikim upitnikom za Tursku i Wales.

Naime, popularni ‘Krama’ napustio je utakmicu svog Hoffenheima i Borussije Dortmund u 87. minuti nakon što je zadobio udarac u zadnju ložu, a navedeni izvor saznaje kako od tada napadač Vatrenih nije trenirao s momčadi zbog otečenosti koljena i zadnje lože. Navodno nije putovao sa svojim suigračima ni na gostovanje kod Werdera koje Hoffenheim očekuje u sljedećem kolu Bundeslige.

Ukoliko Kramarić zbilja ne bude mogao konkurirati za sastav, Dalićev izbor za poziciju ‘devetke’ svodi se na dva imena – Marko Livaja i Petar Musa.

Pretpozivi koje su dobili Matija Frigan i Dion Drena Beljo nisu aktivirani, a očekuje se da bi u ovoj situaciji Livaja mogao preuzeti ulogu startera, odmah po povratku u reprezentaciju.

Hrvatska 12. listopada dočekuje Tursku na Opus Areni u Osijeku, a 15. listopada gostuje u Cardiffu kod Walesa.

Tagovi: Andrej Kramarić, Zlatko Dalić
PROČITAJ I OVO
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE