GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Komak: Dinamo je bio hrvatski, a Hajduk jugoslavenski klub

Komak: Dinamo je bio hrvatski, a Hajduk jugoslavenski klub
JASNA PORUKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.12.2023 / 09:35
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Vlasnik trenutno vodećeg hrvatskog drugoligaša NK Zrinski Osječkog 1664, Ivan Komak, gostovao je u emisiji Sport nedjeljom, gdje je govorio o ambicijama svog kluba koji želi uvesti u SuperSport HNL, a sudeći prema trenutnoj bodovnoj prednosti pred drugoplasiranim Šibenikom, za to ima ozbiljnih izgleda.

Komak je govorio i o sebi pa se tako izjasnio kao dinamovac i dao svoju interpretaciju hrvatske i jugoslavenske nogometne povijesti: "Ja sam dinamovac od 11. godine, kada je kod mene došla struja. Shvatili smo tko smo. Djeca su najiskrenija i najpoštenija, da se ne lažemo, znali smo kasnije koji si klub, da je Dinamo bio hrvatski, Zvezda srpski, a Partizan i Hajduk jugoslavenski. To je istina tako.

Ja sam dinamovac, ne znam, u takvoj sam bio sredini. Pamtim šezdeset i treću godinu, šezdeset i sedmu kad smo osvojili Kup velesajamskih gradova. Ja sam dinamovac i sutra kad ću igrati s njima, bit ću dinamovac, ali željet ću ih pobijediti. Hajduku se divim kakvu ima publiku. To je lijepo kada ljudi toliko žive za svoj klub. Dalmatinci su takvi, Dinamova publika je sasvim drukčija."

Komak je već ranije u istoj emisiji iznosio razne tvrdnje. Tako je najavio da klub koji trenutno igra na Gradskom vrtu planira preseliti u Zagreb kada izbore viši rang natjecanja, a jednog svog trenera je optužio i da je namjestio utakmicu.

Ovaj poduzetnik je poznat po tome što je od pozicije vozača dogurao do pozicije direktora Osječke pivovare. Svojevremeno je cijela njegova obitelj bila optužena za financijske malverzacije, no oslobođena je optužbi nakon suđenja. Osječka pivovara je sponzor kluba iz Jurjevca, koji se tri godine zaredom penjao u višu ligu.

"Želim da imamo još dva velika hrvatska brenda uz Vegetu. Hoću da bude Crni Radler broj jedan u svijetu i da ja budem broj jedan u svijetu u nogometu. Prije 16 godina sam bio smetlar, pomoćni radnik i palo mi je na pamet da ću biti prvak svijeta. Danas godišnje ulažem u klub oko 600 tisuća eura.

75 posto igrača po selima se ne otkrije. Njih treba otkriti i onda tu nisu novci, nego znanje. Ja ću trošiti pet puta manje nego NK Osijek i biti ispred njih. Ja ću za dvije godine postavljati gradonačelnika, a za četiri vladu. Jer kad postignete rezultat u privredi i nogometu, onda znači da nešto znate", rekao je ranije Komak.

Tagovi: ivan komak, dinamo, hajduk, zrinski osječko 1664, hnl
PROČITAJ I OVO
Futsal Dinamo u finalu
DRUGU GODINU ZAREDOM
Futsal Dinamo u finalu
ZAGREB - Futsal Dinamo „srušio“ je još jednom Futsal Pulu i plasirao se u finale drugu godinu zaredom. Pobjednika smo tražili u produžecima, a rezultat na kraju bio je 4:2. A sad, idemo po novu „Kantu“!
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
KIKS
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
ZAGREB - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a izgubila u Kranjčevićevoj 3:1 i napravila ogroman kiks u borbi za naslov.
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE