GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kleinheisler potpisao za Hajduk

Kleinheisler potpisao za Hajduk
POSUDBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.01.2024 / 19:52
Autor: SEEbiz
SPLIT - Laszlo Kleinheisker stigao je u Hajduk iz Panathinaikosa, objavio je splitski klub. Mađarski veznjak došao je na posudbu do kraja sezone iz grčkog kluba, u kojem se ove sezone nije naigrao. Osijek ga je prodao prije godinu dana u Panathinaikos za pola milijuna eura.

Mađar (29) je svojevremeno bio najbolji igrač Osijeka i jedan od najboljih igrača u SuperSport HNL-u. Poznat je po razornom udarcu i trkačkoj moći. Za Osijek je skupio 131 nastup te zabio 21 pogodak uz 15 asistencija. U posljednjoj polusezoni koju je odigrao za Osijek bio je među najboljim igračima lige, ali u Grčkoj je priča bila potpuno drugačija.

U Panathinaikosu se nije nametnuo te nije bio u prvom planu. Ubilježio je 21 nastup te zabio dva pogotka. Pitanje je, stoga, kakvog je Hajduk igrača dobio i u kakvoj je formi. Vjerojatno će igrati na lijevom krilu, poziciji na kojoj Hajduk nema konstantno rješenje.

Ono što je sigurno je da je Hajduk dobio iznimno motiviranog igrača koji želi izboriti svoje mjesto na popisu reprezentacije Mađarske za Euro 2024. u Njemačkoj. Bijelima je od iznimne važnosti bilo da dovede igrača koji poznaje ligu i takve će biti sve primarne mete Hajduka u ovom prijelaznom roku

Foto: hajduk.hr

Tagovi: Kleinheisler, Hajduk, Osijek
PROČITAJ I OVO
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE