GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kamenski: Barišić mi je zabio nož u leđa, sramotno je što rade u Dinamu

Kamenski: Barišić mi je zabio nož u leđa, sramotno je što rade u Dinamu
JASNA PORUKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.03.2024 / 21:04
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Najveće iznenađenje tzv. Barišićeve liste jest da na njoj nema imena Dragutina Kamenskog.

Sramota! Šokiran sam i razočaran što većina članova izvršnog odbora nije glasovala po svojoj savjesti nego prema unaprijed pripremljenom šalabahteru! Kakvu poruku javnosti i navijačima šalju kad su prekrižili Kamenskog, jednog od najvećih hrvatskih poduzetnika, kojeg je sam Barišić zvao da pomogne klubu u projektu novog stadiona? Kakvu su poruku poslali kad su prekrižili prof. dr. Vladimira Gašparovića, koji je nedavno spasio Barišića od smjene? Bit će tu još svega...

Rekao je to član Dinamova izvršnog odbora Dubravko Skender nakon što je to tijelo izabralo 35 skupštinara koji predvođeni Mirkom Barišićem u nedjelju idu u bitku protiv Velimira Zajeca i njegovih 24 delegata.

Odluka da Barišić na svoju listu ne uvrsti Kamenskog, Gašparovića, pa i Stjepana Deverića, Marijana Čerčeka, izazvala je čuđenje. A sam Kamenski bio je šokiran.

- Sramota je! I ne govorim to jer mene nisu uvrstili u skupštinu nego prije svega zbog metodologije i načina kako se to radi. To je sramotno! Umjesto najavljenog festivala demokracije u Dinamu, doživljavamo da se ljudi biraju metodama iz vremena za koja smo mislili da su davno prošla - rekao je za Novu TV.

On je kotirao i kao kandidat za predsjednika.

- Pozivali su me i navijači i Otto Barić da idem u kandidaturu, ali razgovarao sam s Barišićem i otklonio takvu mogućnost. Prvenstveno zbog poštovanja prema njemu. Moj moralni kodeks ne bi mi dopustio da me netko dovede u klub i nakon nekoliko mjeseci ja mu zabijem nož u leđa.

Je li on vama zabio nož u leđa, pitao ga je Marko Šepat.

- Da, je! I sugeriram mu da ne daje lažne izjave jer i ja imam šalabahter koji su dijelili i objavit ću ga ako nastavi!

Tagovi: kamenski, barišić, dinamo, skender, zajec
PROČITAJ I OVO
Futsal Dinamo u finalu
DRUGU GODINU ZAREDOM
Futsal Dinamo u finalu
ZAGREB - Futsal Dinamo „srušio“ je još jednom Futsal Pulu i plasirao se u finale drugu godinu zaredom. Pobjednika smo tražili u produžecima, a rezultat na kraju bio je 4:2. A sad, idemo po novu „Kantu“!
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
KIKS
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
ZAGREB - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a izgubila u Kranjčevićevoj 3:1 i napravila ogroman kiks u borbi za naslov.
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE