GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kačavenda odradio liječnički u Dinamu, priča oko Stojkovića se zakomplicirala

Kačavenda odradio liječnički u Dinamu, priča oko Stojkovića se zakomplicirala
NOVI DETALJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.08.2023 / 17:35
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Posljednjih dana se pisalo da su Lukas Kačavenda i Luka Stojković novi igrači Dinama i da su ostali samo detalji da poslovi budu i službeni. Ipak, došlo je do nekih promjena.

Kačavenda se danas pojavio na liječničkim pregledima i s njim je više-manje sve jasno. Čeka se samo službena objava, piše Index.

No, sa Stojkovićem se situacija promijenila. Premda je bilo dogovoreno, mladi igrač Lokomotive danas nije bio na liječničkom pregledu na Maksimiru, a kako doznajemo, Lokomotiva je počela mijenjati uvjete oko transfera. Također, Stojković prije potpisa želi razgovarati s upravom Dinama i Bišćanom, kako bi iz prve ruke čuo koliko na njega računaju. Navodno, sutra bi i on trebao obaviti liječnički pregled.

Stojković je prije nekoliko dana dobio ponudu Feyenoorda, no o opciji odlaska u Nizozemsku nije ni razmišljao. Jasno je dao do znanja da ga zanima samo Dinamo. Dinamo bi za ovaj dvojac trebao platiti Lokomotivi 5.6 milijuna eura.

Kačavenda je iz Dinama otišao kao kadet u Lokomotivu i za klub s Kajzerice odigrao 63 utakmice te zabio osam golova. Za njega je Genoa prije godinu i pol ponudila više od osam milijuna eura, ali je on odbio otići u taj klub. Ostao je u Lokomotivi i teško se ozlijedio pa mu je cijena znatno pala.

Stojković, veliki navijač Dinama, za Lokomotivu je odigrao 69 utakmica te postigao sedam golova uz 11 asistencija. Ovog ljeta povezivao se s transferom u Hajduk, ali čini se da će karijeru nastaviti u svom omiljenom klubu i najvećem Hajdukovom rivalu.

Transferi Kačavende i Stojkovića su među najvećima u povijesti Dinama. Rekordni transfer je dovođenje Marka Roga iz Splita prije osam godina za pet milijuna eura. Boško Šutalo je plaćen četiri milijuna eura prošle godine. To su jedina dvojica igrača plaćena više od tri milijuna eura.

Tagovi: Lukas Kačavenda, Luka Stojković, Dinamo, Lokomotiva
PROČITAJ I OVO
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
PREDOMISLIO SE
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
MADRID - Nakon što s Realom odigra utakmice polufinala Lige prvaka protiv Bayerna, Luka Modrić (39) će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom kako bi mu rekao da želi još jednu sezonu ostati u Realu.
Bojan Bogdanović ne može izbjeći operaciju
OZLJEDA
Bojan Bogdanović ne može izbjeći operaciju
NEW YORK - Propustio je početak sezone zbog problema s listom noge, a sad je doznao da ga čeka operacija.
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
SUDAC
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
RIJEKA - U derbiju 33. kola SuperSport HNL-a na Rujevici u nedjelju od 19:30 sastaju se Rijeka i Dinamo. Ogroman je ulog jer bi izravni dvoboj dva vodeća kluba lige mogao odlučiti o prvaku.
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
PROBLEMI
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
WOLFSBURG - Lovro Majer drugu utakmicu zaredom nije odigrao ni minutu za Wolfsburg, koji je u subotu svladao Freiburg 2:1 u gostima u 31. kolu Bundeslige.
Murray završio sezonu Lakersa košem četiri sekunde prije kraja
NBA PLAYOFF
Murray završio sezonu Lakersa košem četiri sekunde prije kraja
DENVER - Denver Nuggetsi dokrajčili su LA Lakerse u petoj utakmici prvoga kruga i izborili plasman u polufinale Zapada.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE