GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jokić ponizio Portland

Jokić ponizio Portland
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.01.2022 / 08:37
Autor: SEEbiz / NOVA.rs
NEW YORK - Nikola Jokić odigrao je još jedan MVP meč koji je donio pobjedu Denveru protiv Portlanda, uvjerljivo sa 140:108.

Jokić i dalje dirigira Denverom, iako ima ozbiljnih kadrovskih problema, sada je stradao Portland u režiji Somborca, koji je opet dao dosta atraktivnog materijala kada je u pitanju sagledavanje poteza igre.

I prije kraja 3. dionice Denver je zgazio preko stotke, bilo je 25 razlike na 100:75, Nagitsi je imao preko 30 poena prednosti, nisu bili milostivi iako se meč bližio kraju, maksimalna razlika je bila + 37 u posljednjim trenucima je maksimalno iskorištenje izostanka Lillarda i McColluma.

Jokić je opet "sakrio" loptu od čuvara, dodao je i bez gledanja lako rješavao situacije pod košem, doveo je do ludila Nurkića i središnju liniju, a mladi Little bio je žrtva njegovog učinkovitog zakucavanja.

Na kraju je imao učinak od 20 poena, osam skokova i sedam asistencija, najefikasniji je bio Barton s 21 poenom, Campazzo je bio zadužen za dodavanja s 12 asistencija i 18 poena.

Imao je pravu podršku suigrača Jokića, Green je imao 19 poena, pa su čak četiri igrača Denvera bila učinkovitija od najboljeg strijelca Portlanda, McLemore je imao 18 poena.

Mladi Highland je u Denveru stigao do 17 poena, s druge strane Jusuf Nurkić je pokazao da ne može izaći na kraj s Jokićem, ostao je na 10 poena i osam skokova, nije se imao čemu nadati bez Lillarda i McColluma.

Denver je došao do treće pobjede u posljednje četiri utakmice, samo su Clippersi bili bolji od Jokića i momčadi Michaela Malonea.

Trener Denvera može biti sretan što su igrači s klupe donijeli 66 poena, Campaco je sjajnoj ulozi dodao četiri ukradene lopte, Jokić je na parketu proveo samo 28 minuta.

Milwaukee je protiv Golden Statea, u kojem se Bjelica nije proslavio, opravdao epitet prvaka, za 15 minuta na terenu imao je skok i tri asistencije uz sedam promašaja iz igre, Adetokumbo je dominirao s 30 poena, 12 skokova i 11 asistencija .

Oklahoma je bila uvjerljiva protiv oslabljenog kanadskog Brooklyna - Gilges Alexander je postigao 33 poena uz 10 skokova i devet asistencija, Dort je dodao 27 poena.

Tagovi: Nikola Jokić, Denver Nuggets
PROČITAJ I OVO
Futsal Dinamo u finalu
DRUGU GODINU ZAREDOM
Futsal Dinamo u finalu
ZAGREB - Futsal Dinamo „srušio“ je još jednom Futsal Pulu i plasirao se u finale drugu godinu zaredom. Pobjednika smo tražili u produžecima, a rezultat na kraju bio je 4:2. A sad, idemo po novu „Kantu“!
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
KIKS
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
ZAGREB - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a izgubila u Kranjčevićevoj 3:1 i napravila ogroman kiks u borbi za naslov.
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE