GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jokić fantastičnom utakmicu slomio Warriorse

Jokić fantastičnom utakmicu slomio Warriorse
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.02.2024 / 08:34
Autor: SEEbiz
DENVER - Nikola Jokić dominirao je pod koševima tijekom utakmice u kojoj su njegovi Denver Nuggetsi svladali Golden State Warriorse 119:103.

Srpski centar upisao je triple-double učinak u sva tri susreta nakon All-Star utakmice, stigao do 18. takvog učinka u ovoj sezoni i svog 122. u ogledima igranima u osnovnom dijelu sezone. Ovaj triple-double imao je poseban značaj.

Jokić je utakmicu završio s 32 koša, 16 skokova i 16 asistencija u sedmoj uzastopnoj pobjedi Nuggetsa protiv Warriorsa i desetoj u posljednjih 11 utakmica. Bio mu je to treći triple-double u karijeri s učinkom od 30+ poena i 15+ skokova i asistencija, a time je nadmašio i legendarnog Wilta Chamberlaina. Više takvih učinaka od Jokića kroz povijest NBA lige ostvario je tek Oscar Robertson, njih 11.

Niti 37 minuta trebalo je Jokiću za novu partiju dominacije, a sve je zaokružio i s četiri osvojene lopte i jednim blokiranim šutom. Imao je tek dvije izgubljene lopte. Odličan je u pobjedu Nuggetsa bio i Jamal Murray s 27 poena, dok je Aaron Gordon dodao 17, uz šest asistencija i tri osvojene lopte.

Stephen Curry ubacio je 20 za Warriorse, ali uz novu lošu šutersku večer za tri poena. Za mnoge najbolji šuter svih vremena pogodio je tek jedan od 10 pokušaja za tricu i ukupno šest od 19 lopti koje je ispalio prema obruču gostujuće momčadi. Klay Thompson zabio je 23 poena, a Dario Šarić u devet odigranih minuta ostvario učinak od po četiri koša i četiri skoka te dvije asistencije.

Tagovi: jokić, nuggets, golden state, warriors, curry, šarić
PROČITAJ I OVO
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE