GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jedvaj bi mogao napustiti Bayer

Jedvaj bi mogao napustiti Bayer
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.05.2020 / 08:43
Autor: SEEbiz / Germanijak
LEVERKUSEN - Kako javljaju njemački mediji, Tin Jedvaj ovog bi ljeta mogao postati napustiti Bayer Leverkusen.

Naime, veoma je izgledno da će njegov ugovor otkupiti Augsburg, momčad u kojoj se Jedvaj nalazi na posudbi od ljeta prošle godine, a sada bi navodno mogao postati njihov član za stalno.

Ova transfer glasina pojavila se u twitter sferi, a prenio ju je i popularni Transfermarkt, stoga je ovaj potencijalni transfer itekako moguć.

Nadalje, valja istaknuti kako su u Augsburgu zadovoljni njegovim izvedbama ove sezone te su upravo radi toga spremni aktivirati otkupnu klauzulu iz ugovora koja iznosi sedam milijuna eura.

S druge strane, Apotekari ne bi imali ništa protiv ovakvog razvoja situacije. Zanimljivo, iako im se Jedvaj "vraća", oni već sada gledaju neke druge igrače koji mogu pokriti mjesta desnog beka i stopera, a njihova najveća meta ovog ljeta je Brazilac Emerson.

Podsjećamo, Jedvaj je postao član Bayera u siječnju 2015. godine kada ga je momčad iz Leverkusena otkupila od Rome za sedam milijuna eura. Za Apotekare je skupio ukupno 101 nastup u svim natjecanjima, a ugovor mu traje još tri godine.

Dodajemo za kraj kako je za reprezentaciju odigrao 24 utakmice, a jedina dva pogotka u "kockastom" dresu zabio je u utakmici protiv Španjolske kada su Vatreni slavili rezultatom 3:2 u svojoj prvoj pobijedi u povijesti u Ligi nacija.

Tagovi: Tin Jedvaj, Bayer Leverkusen, Emerson, Augsburg
PROČITAJ I OVO
Borussia izbacila PSG i prošla u finale Lige prvaka
LIGA PRVAKA
Borussia izbacila PSG i prošla u finale Lige prvaka
PARIZ - Borussia Dortmund je u finalu Lige prvaka. Nakon što je prije šest dana na Signal Iduna Parku pobijedila PSG 1:0, Borussia je na Parku prinčeva u uzvratu također slavila 1:0, a gol je postigao Mats Hummels u 50. minuti.
Za Vlašića je sezona gotovo sigurno završena
OZLJEDA
Za Vlašića je sezona gotovo sigurno završena
TORINO - Hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Vlašić ozlijedio se na utakmici 35. kola Serie A protiv Bologne, a njegov klub Torino potvrdio je danas da se ne radi o lakšoj ozljedi i sezona je, za njega, gotovo sigurno završena.
Stručnjaci ne očekuju gospodarski procvat od Eura 2024
PROCJENE
Stručnjaci ne očekuju gospodarski procvat od Eura 2024
BERLIN - Ekonomski stručnjaci ne vjeruju da će Europsko nogometno prvenstvo, u lipnju i srpnju u Njemačkoj, imati izravan utjecaj na ekonomiju te zemlje koja je u padu.
Ovo su najbolji nogometaši u regiji po izboru Roberta Prosinečkog
RIJEČ AUTORITETA
Ovo su najbolji nogometaši u regiji po izboru Roberta Prosinečkog
PODGORICA - Izbornik Crne Gore Robert Prosinečki odgovarao je na pitanja za društvene mreže nogometnog saveza Crne Gore.
Bellingham: Ovo su dvojica najboljih s kojima sam igrao
POHVALE
Bellingham: Ovo su dvojica najboljih s kojima sam igrao
MADRID - Real Madrid je pred početak sezone u transferu vrijednom 103 milijuna eura doveo Judea Bellinghama i vezao ga ugovorom na šest godina.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE