GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jarni: Godine za Modrića nisu bitne jer igra glavom

Jarni: Godine za Modrića nisu bitne jer igra glavom
JASNA PORUKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.12.2023 / 13:16
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Robert Jarni (55) rekao je u razgovoru za španjolske novine AS da Luka Modrić zaslužuje igrati više u Real Madridu jer je fizički spreman unatoč godinama koje ima.

- Naravno da Luka zaslužuje igrati više, istaknuo je Jarni u intervjuu objavljenom u subotu.

Modrić, 38-godišnji veznjak Real Madrida, ove je godine ostao bez mjesta u udarnoj postavi. U srijedu se oporavio od preopterećenja bedrenog mišića lijeve noge zbog čega je propustio posljednje dvije utakmice s Napolijem i Granadom. Trener Carlo Ancelotti uvrstio ga je u momčad koja u subotu gostuje kod Betisa.

- Godine za njega nisu važne jer on ne igra mišićima nego glavom. Osim toga, lagan je, dobro se čuva i to mu pomaže, izjavio je Jarni.

Lijevi bek Jarni igrao je za Betis od 1995. do 1998., od kuda je prešao u Real Madrid gdje je ostao do 1999. godine.

- Istina je da sam u Betisu proveo više vremena, bio jako sretan i puno uživao, rekao je. - U Realu nisam igrao toliko, ali također su se jako lijepo ophodili sa mnom, te mi je to bilo dobro iskustvo, dodao je.

U veljači 1999. trener Reala je postao John Toshack koji se ondje zadržao do studenog te godine.

- On je imao svoju zamisao. Ja sam, pak, smatrao da zaslužujem više prilika, ali njegova je filozofija bila drugačija pa mu se nisam uklapao, rekao je Jarni. - Nije imao pravo u vezi mene, ali ja sam to morao prihvatiti.

Jarni je zatim otišao u Las Palmas. Trenutno je izbornik hrvatskih mladih reprezentacija do 16 i do 17 godina.

U subotu se nastavlja španjolsko prvenstvo u kojem će vodeći Real Madrid nastojati osvojiti bodove kod sedmoplasiranog Betisa.

Četvrtoplasirani Atletico Madrid, u kojem rezervni hrvatski vratar Ivo Grbić čeka prve minute, u nedjelju dočekuje posljednjeplasiranu Almeriju.

Osasuna, hrvatskog reprezentativca Ante Budimira, u nedjelju gostuje kod Cadiza.

Budimir je proglašen Osasuninim igračem mjeseca u studenom, prema ocjeni novinara u Španjolskoj koji izvještavaju o tom klubu.

To je drugi mjesec zaredom da 32-godišnji igrač dobiva priznanje "Kosner", nazvano po kompaniji za rashladne uređaje koja sponzorira klub iz Pamplone.

Budimir je bio proglašen najboljim u listopadu i studenom. Ovo je četvrti mjesec zaredom da se ovako ocjenjuju igrači Osasune.

- Kosner, koji organizira natječaj u kojem glasaju novinari, trebao bi na kraju sezone proglasiti ukupno najboljeg igrača te mu dodijeliti prigodnu nagradu, rekao je klupski glasnogovornik za Hinu.

Budimir je ove sezone u 17 nastupa zabio 8 golova za Osasunu, a dva puta je asistirao za pogodak.

Od toga je šest golova zabio u listopadu i studenom. Prošli mjesec je također bio precizan i za reprezentaciju Hrvatske u pobjedi od 1-0 nad Armenijom, u posljednjoj utakmici za odlazak na Europsko prvenstvo.

Tagovi: robert Jarni, luka modrić, modrić, karni, real
PROČITAJ I OVO
Futsal Dinamo u finalu
DRUGU GODINU ZAREDOM
Futsal Dinamo u finalu
ZAGREB - Futsal Dinamo „srušio“ je još jednom Futsal Pulu i plasirao se u finale drugu godinu zaredom. Pobjednika smo tražili u produžecima, a rezultat na kraju bio je 4:2. A sad, idemo po novu „Kantu“!
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
KIKS
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
ZAGREB - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a izgubila u Kranjčevićevoj 3:1 i napravila ogroman kiks u borbi za naslov.
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE