GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jakirović o svom statusu: Kakav bih bio čovjek da nisam optimist?

Jakirović o svom statusu: Kakav bih bio čovjek da nisam optimist?
DINAMO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.10.2023 / 19:40
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Nogometaši Dinama u četvrtak igraju važnu utakmicu 3. kola skupine C Konferencijske lige protiv češke Viktorije Plzen. Početak je u 21 sat.

eški susret dočekuju s maksimalnih šest bodova, dok ih Dinamo ima tri. Na press konferenciji trener Sergej Jakirović je prvo posvetio nekoliko riječi preminulom navijaču Dinama Mislavu Vučetiću:

- Izrazio bih sućut obitelji jer smo izgubili jednog od najvjernijih navijača Dinama. Utakmica? Bit će zahtjevna. Imali su veliki niz pobjeda, ali su kao i mi izgubili u subotu 3:0 iako su dosta toga diktirali. Osim utakmice izgubili su i prvog napadača pa nam je nešto lakše. No nema opuštanja jer i druga dva napadača su dobra. Pokušat ćemo biti dobri s energijom, konkretniji u šesnaestercu i još precizniji i da se malo naslonimo na utakmicu protiv Gorice što se napada tiče.Kada je obrana u pitanju, protiv Gorice smo napravili dječje pogreške, rekao sam da je Sveti Nikola uranio koliko poklanjamo. Moramo uzeti tri boda da uhvatimo priključak s Viktorijom, rekao je Jakirović koji nije želio komentirati drakonsku kaznu koju je Dinamo dobio zbog pjevanja ustaške koračnice njegovih navijača tijekom susreta 12.a kola SuperSport Hrvatske nogometne lige protiv Gorice.

- Nemam što zamjeriti Nevistiću u Gorici. Ako protivnik dođe do završnog udarca, onda smo napravili dosta lančanih pogrešaka. Mora mu malo i momčad pomoći, kao i on momčadi. Znam da dugo nije branio, bio je tu kao pomoć Livakoviću kojemu je isto trebalo vremena da se prilagodi. On se trudi, kao i cijela momčad', rekao je trener Dinama kojeg je dočekalo pitanje o pritisku nakon lošijih rezultata koje Dinamo ima u posljednje vrijeme.

- Ne mislim da će mi ovo biti posljednja utakmica ako izgubimo. Kakav bih bio čovjek da nisam optimist? Radimo sve što je u našoj moći da izađemo iz ove situacije. Teško nam je, a nikome teže nego meni, to je sigurno. Tražimo pravu formulu i nadam se da će nas prestati pratiti peh kad su šanse u pitanju. U Gorici petnaest puta pucamo iz šesnaesterca. Prije je Dinamo to realizirao, sad je malo teže. Jasno mi je da je pritisak prisutan.'

Rekao je riječ, dvije i o Petkoviću:

- Mediji su već sve objavili oko njegove ozljede pa onda nemam ja što govoriti. Igrat će kad bude potpuno spreman. Do tad nećemo riskirati. Na terapijama je, idemo dan po dan. Što se ostalih tiče, Rukavina se tek jučer vratio treninzima, kao i Jurić koji ima malih problema., a Theophile i Ademi nisu prijavljeni.'

Tagovi: Sergej Jakirović, Dinamo, Viktoria
PROČITAJ I OVO
Guardiola šokirao navijače Cityja
NAKON SLAVLJA
Guardiola šokirao navijače Cityja
MANCHESTER - Manchester City je obranio naslov prvaka engleske Premier lige nakon što je pred svojim navijačima u posljednjem kolu pobijedio West Ham 3:1. No, u jeku slavlja sve je šokantnom najavom pokvario trener 'građana' Pep Guardiola.
Jokićevi Nuggetsi ispali iz doigravanja NBA lige
ŠOKANTNO
Jokićevi Nuggetsi ispali iz doigravanja NBA lige
DENVER - Košarkaši Denver Nuggetsa poraženi su na svom parketu u sedmoj utakmici konferencijskog polufinala Zapadne konferencije NBA lige od Minnesota Timberwolvesa.
Livaković pomogao Fenerbahčeu da s igračem manje dođe do pobjede kod Galatasaraya
TURSKA
Livaković pomogao Fenerbahčeu da s igračem manje dođe do pobjede kod Galatasaraya
ISTANBUL - Nogometaši Fenerbahčea produžili su nadu u borbi za naslov prvaka nakon što su u susretu 37. kola turskog prvenstva u velikom derbiju na gostovanju pobijedili Galatasaray 1-0.
Manchester City četvrti put zaredom prvak Engleske
PREMIERSHIP
Manchester City četvrti put zaredom prvak Engleske
MANCHESTER - Manchester City obranio je naslov prvaka Engleske.
Martin Erlić se ozlijedio
PROBLEMI ZA DALIĆA
Martin Erlić se ozlijedio
RIM - Cagliari je u nedjelju u utakmici 37. kola talijanskog prvenstva u gostima sa 2-0 svladao domaći Sassuolo, a Martin Erlić napustio je teren u 20. minuti zbog ozljede.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE