GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Isco neće igrati protiv Dinama

Isco neće igrati protiv Dinama
OZLJEDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.02.2024 / 14:37
Autor: SEEbiz / index.hr
SEVILLA - Betisov ofenzivni vezni nogometaš Isco ozlijedio je bedreni mišić lijeve noge, zbog čega će propustiti obje utakmice s Dinamom u šesnaestini finala Konferencijske lige, rekao je njegov agent.

"Utvrđeno je da ima proksimalnu tendinopatiju mišića stražnje strane lijevog bedra. U početku klupska medicinska služba razmatra provođenje konzervativnog liječenja", priopćio je Betis. Klub nije naveo kada bi se 31-godišnji igrač mogao vratiti na travnjak.

Prije nego što je Betis objavio to priopćenje, Iscov agent, Pedero Bravo, rekao je za televizijski program El Chiringuito de Jugones da bi jedan od najboljih nogometaša "zeleno-bijelih" mogao izbivati gotovo dva mjeseca. "Rekao mi je da će izbivati s terena između šest i osam tjedana", izjavio je Bravo.

Novine Estadio Deportivo, sa sjedištem u Sevilli, izvijestile su da je ozljeda ipak blaža nego što je u prvi mah naveo Bravo, ali da će igrač svakako propustiti oba susreta s hrvatskim prvakom. Isco, nekadašnji igrač Real Madrida i reprezentacije Španjolske, ove sezone je propustio samo jednu utakmicu zbog skupljenih žutih kartona. U 29 nastupa za Betis, zabio je sedam golova i upisao pet asistencija.

Dinamo i Betis igrat će za devet dana u Sevilli prvu utakmicu šesnaestine finala Konferencijske lige. Uzvrat je 22. veljače u Zagrebu. Betis, osmoplasirana momčad španjolskog prvenstva, prije toga će, ovaj vikend, igrati s Cadizom.

Tagovi: Isco, Dinamo, Betis
PROČITAJ I OVO
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE