GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

I Petković bi mogao napustiti Dinamo

I Petković bi mogao napustiti Dinamo
NESLUŽBENO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.04.2023 / 17:00
Autor: SEEbiz / index.hr
ZAGREB - Sky Sports piše da bi s Maksimira mogao otići i Bruno Petković.

Prvi napadač Dinama mogao bi završiti u Premier ligi. Sky Sports navodi da su tri kluba iz engleske Premier lige kontaktirala zastupnike 28-godišnjeg hrvatskog reprezentativca oko mogućnosti ljetnog transfera.

Napadaču Dinama ugovor s maksimirskim klubom istječe na ljeto iduće godine, a Britanci pišu kako nije realno da će produljiti ugovor jer želi novi izazov u karijeri.

Petković je u Dinamu od kolovoza 2018. te je za njega u 202 nastupa zabio 63 gola. Za Hrvatsku je odigrao 29 utakmica i postigao sedam golova. Transfermarkt mu je vrijednost procijenio na šest milijuna eura.

Dinamo, čini se, već se priprema na Petkovićev odlazak jer je blizu dovođenja Žana Vipotnika, 21-godišnjeg napadača Maribora i najboljeg strijelca slovenske lige.

Tagovi: Bruno Petković, Dinamo, Žan Vipotnik
PROČITAJ I OVO
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
LEGENDA NOGOMETA
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
BUENOS AIRES - Nogometna legenda Diego Armando Maradona preminuo je 25. studenoga 2020. godine, a gotovo četiri godine kasnije stižu nove informacije o njegovoj smrti.
Parma se vratila u Serie A
POVRATAK
Parma se vratila u Serie A
PARMA - Parma je danas u gostovanju kod Barija u utakmici 36. kola talijanske Serie B remijem 1:1 osigurala povratak u Serie A, najviši razred talijanskog nogometa.
Bjelica napušta Union Berlin
ODLAZAK
Bjelica napušta Union Berlin
BERLIN - Nenad Bjelica (52) će na kraju sezone napustiti Union Berlin, tvrdi Kicker pozivajući se na izvore unutar njemačkog prvoligaša.
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
REKORDI
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
MUNCHEN - Bayern i Real Madrid remizirali su 2:2 u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka. Utakmica je odigrana pred 75.000 gledatelja na Allianz Areni u Munchenu, a uzvrat se igra iduću srijedu u Madridu.
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
PREDOMISLIO SE
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
MADRID - Nakon što s Realom odigra utakmice polufinala Lige prvaka protiv Bayerna, Luka Modrić (39) će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom kako bi mu rekao da želi još jednu sezonu ostati u Realu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE