GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hezonja: Ima nas nekoliko na koje ne utječe pritisak ni atmsofera

Hezonja: Ima nas nekoliko na koje ne utječe pritisak ni atmsofera
EUROLIGA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.05.2023 / 08:03
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Real je u Beogradu i drugi put porazio Partizan te tako izborio majstoricu četvrtfinala doigravanja Eurolige. Doprinos je dao i hrvatski reprezentativac Mario Hezonja...

U pobjedi Reala nad Partizanom 85:78 Hezonja je ubacio pet poena (šut iz igre 1/7) uz šest skokova.

Nakon utakmice za Sport Klub se prvo osvrnuo na komornu atmosferu u početku s obzirom na tragediju koja se u srijedu dogodila u Beogradu.

“Ma užas, ne znam što reći. Moja sućut obiteljima. Nismo se previše ni spremali, iskreno. Katastrofa…”

O utakmici je kazao:

“Ima nas tu par igrača na koje ne utječe pritisak ni atmsofera, iako je ovo bilo predivno za vidjeti dugo poluvrijeme danas. Bili smo fokusirani da okrenemo seriju i sada idemo u Madrid.”

Košarkaši Patizana nisu uspjeli u Beogradu izboriti Final Four, Real Madrid je u četvrtoj utakmici bio bolji 85:78...

Utakmica se igrala s crnim oblakom nad svima zbog tragedije koja se dogodila u beogradskoj Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar. Prije početka utakmice Danilo Anđušić i Nigel Williams-Goss održali su govore, prije utakmice polagano je i cvijeće i paljene su svijeće ispred Štark arene, a nije bilo organiziranog navijanja u prvom poluvremenu.


Na samom parketu utakmica je podsjećala na treću, samo s obrnutim ulogama. Sada je Real bolje počeo, vodio i s 14 razlike u prvoj četvrtini, ali se Partizan vratio na minus tri do odlaska na veliki odmor.

Preokrenuo je domaćin koševima Anđušića za 51:49, ali obrnuti scenarij u odnosu na treću utakmicu nije se nastavio. Imao je Partizan raspoložene LeDaya i Papapetroua, ali je na drugoj strani Rodriguez ubacio neke važne šuteve i Real je većinu vremena vodio.

Uslijedio je neobičan finiš. Imao je Real plus šest i napad minutu i pol do kraja, ali tada na scenu stupa Madar. Krade loptu Williams-Gossu i polaže za -4, a zatim pod košem opet krade loptu i na neobičan način pogađa koš za 80:78 Reala na minutu i 19 sekundi do kraja.

Nevjerojatna gužva pod košem Partizana u sljedećem napadu dovela je do dva plus jedan Tavaresa. Imao je Partizan dvije solidne pozicije u šutu za tri, no promašili su LeDay i Nunnally, a koš Muse na drugoj strani riješio je pitanje pobjednika.

Tagovi: Mario Hezonja, Real Madrid, Partizan
PROČITAJ I OVO
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
PREDOMISLIO SE
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
MADRID - Nakon što s Realom odigra utakmice polufinala Lige prvaka protiv Bayerna, Luka Modrić (39) će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom kako bi mu rekao da želi još jednu sezonu ostati u Realu.
Bojan Bogdanović ne može izbjeći operaciju
OZLJEDA
Bojan Bogdanović ne može izbjeći operaciju
NEW YORK - Propustio je početak sezone zbog problema s listom noge, a sad je doznao da ga čeka operacija.
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
SUDAC
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
RIJEKA - U derbiju 33. kola SuperSport HNL-a na Rujevici u nedjelju od 19:30 sastaju se Rijeka i Dinamo. Ogroman je ulog jer bi izravni dvoboj dva vodeća kluba lige mogao odlučiti o prvaku.
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
PROBLEMI
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
WOLFSBURG - Lovro Majer drugu utakmicu zaredom nije odigrao ni minutu za Wolfsburg, koji je u subotu svladao Freiburg 2:1 u gostima u 31. kolu Bundeslige.
Murray završio sezonu Lakersa košem četiri sekunde prije kraja
NBA PLAYOFF
Murray završio sezonu Lakersa košem četiri sekunde prije kraja
DENVER - Denver Nuggetsi dokrajčili su LA Lakerse u petoj utakmici prvoga kruga i izborili plasman u polufinale Zapada.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE