GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Giannis predvodio Buckse do pobjede u Atlanti

Giannis predvodio Buckse do pobjede u Atlanti
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.03.2024 / 09:25
Autor: SEEbiz
NEW YORK - U subotu su u NBA odigrane tri utakmice a pobjede su upisali Orlando Magic, Boston Celticsi i Milwaukee Bucks.

Orlando Magic je prekinuo niz od tri poraza svladavši kod kuće sa 118:88 Memphis Grizzliese. Sedam igrača Magica upisalo je dvoznamenkasti učinak - Wendell Carter Jr. je ubacio 15 poena uz 13 skokova, a po 15 koševa su ubacili i Cole Anthony i Jalen Suggs, Franz Wagner i Paolo Banchero su dodali po 13 koševa, Markelle Fultz je ubacio 12, a Joe Ingles 11 koševa.

Najveće vodstvo Orlanda na utakmici iznosilo je čak 43 koša.

Jordan Goodwin predvodio je Grizzliese sa 16 poena i 11 skokova s klupe.

Milwaukee Bucks su u gostima sa 122:113 bili bolji od Atlanta Hawksa. Do pobjede ih je predvodio Giannis Antetokounmpo s 36 poena i 16 skokova.

Kod Hawksa najbolji su bili Bogdan Bogdanović s 38 poena i deset skokova te Dejounte Murray koji je ubacio 20 kopeva uz 12 asistencija i osam skokova.

Boston Celtics su također na gostovanju sa 104:92 pobijedili New Orleans Pelicanse. Jayson Tatum je bio najbolji strijelac prve momčadi lige s 23 poena. Kristaps Porzingis u pobjedi svoje momčadi sudjelovao s double-double učinkom - 19 koševa i deset skokova.

Zion Williamson ubacio je 25 poena, a CJ McCollum dodao je 24 za Pelicanse.

Pregled rezultata utakmica sjevernoameričke košarkaške NBA lige koje su odigrane u subotu:

New Orleans Pelicans - Boston Celtics 92:104
Orlando Magic - Memphis Grizzlies 118:88
Atlanta Hawks - Milwaukee Bucks 113:122

Tagovi: giannis, bucks, orlando, bogdanović
PROČITAJ I OVO
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
LEGENDA NOGOMETA
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
BUENOS AIRES - Nogometna legenda Diego Armando Maradona preminuo je 25. studenoga 2020. godine, a gotovo četiri godine kasnije stižu nove informacije o njegovoj smrti.
Parma se vratila u Serie A
POVRATAK
Parma se vratila u Serie A
PARMA - Parma je danas u gostovanju kod Barija u utakmici 36. kola talijanske Serie B remijem 1:1 osigurala povratak u Serie A, najviši razred talijanskog nogometa.
Bjelica napušta Union Berlin
ODLAZAK
Bjelica napušta Union Berlin
BERLIN - Nenad Bjelica (52) će na kraju sezone napustiti Union Berlin, tvrdi Kicker pozivajući se na izvore unutar njemačkog prvoligaša.
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
REKORDI
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
MUNCHEN - Bayern i Real Madrid remizirali su 2:2 u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka. Utakmica je odigrana pred 75.000 gledatelja na Allianz Areni u Munchenu, a uzvrat se igra iduću srijedu u Madridu.
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
PREDOMISLIO SE
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
MADRID - Nakon što s Realom odigra utakmice polufinala Lige prvaka protiv Bayerna, Luka Modrić (39) će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom kako bi mu rekao da želi još jednu sezonu ostati u Realu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE