GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Engleski mediji puni hvale za Kovačića

Engleski mediji puni hvale za Kovačića
POHVALE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.02.2024 / 12:49
Autor: SEEbiz
LONDON - Mateo Kovačić postigao je krasan pogodak u pobjedi Manchester Cityja na gostovanju kod Luton Town u FA kupu.

Građani su slavili rezultatom 6:2 uz pet pogodaka norveškog napadača Erlinga Haalanda, a pohvale je za vrhunsku partiju na Kenilworth Roadu zaradio i hrvatski reprezentativni veznjak koji je u početnom sastavu zamijenio Španjolca Rodrija.

- Njegov sam veliki obožavatelj, govorim to otkako sam ga vidio na prvom danu priprema. Bio je jako, jako dobar protiv Bournemoutha u subotu, a sad smo pobijedili bez Rodrija kojeg je ispred obrambene četvorke zamijenio Kovačić – rekao je Paul Dickov, bivši prvotimac Manchester Cityja i komentator na klupskoj televiziji.

Kovačić je pokazao tehničku eleganciju i otpornost na presing te lucidna rješenja u pronalaženju Bernarda Silve i Kevina De Bruynea.

- Kad ste takav igrač, onda vas suigrači još više cijene kad zabijete takav gol. Sjajan dodir, sjajna tehnika. On je vrhunski, top igrač – naglasio je Dickov.

Kovačićevu partiju hvale i engleski mediji. Tako ga je portal 90min ocijenio osmicom.

‘‘Postigao je prekrasan gol u vrhunskoj momčadskoj predstavi. Čak je i uvukao majicu u hlačice kako bi podsjećao na Rodrija, ali Hrvat je imao malo prilika oponašati ga u obrani‘‘, stoji u komentaru.

Eurosport je Kovačića ocijenio osmicom, u Daily Mailu veznjak Vatrenih dobio je ocjenu 6,5, a na portalu Goal.com sedmicu.

"Zabio je najljepši gol večeri", napisao je novinar Daily Maila.

Manchester World ovako je recenzirao Kovačićev nastup:

"Činilo se da City ostavlja više prostora s Kovačićem u Rodrijevoj ulozi. No, u posjedu je bio briljantan i pridonio je fluidnosti u igri. Bivši igrač Chelseaja po navici je napadao protivnika i bio je nagrađen kasnim golom".

Tagovi: kovačić, city, haaland
PROČITAJ I OVO
Futsal Dinamo u finalu
DRUGU GODINU ZAREDOM
Futsal Dinamo u finalu
ZAGREB - Futsal Dinamo „srušio“ je još jednom Futsal Pulu i plasirao se u finale drugu godinu zaredom. Pobjednika smo tražili u produžecima, a rezultat na kraju bio je 4:2. A sad, idemo po novu „Kantu“!
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
KIKS
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
ZAGREB - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a izgubila u Kranjčevićevoj 3:1 i napravila ogroman kiks u borbi za naslov.
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE