GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dinamo se oglasio novim priopćenjem oko Brekala

Dinamo se oglasio novim priopćenjem oko Brekala
REAKCIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.01.2024 / 19:49
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Dinamo se oglasio službenim priopćenjem nakon što su u javnost izašli mejlovi između zagrebačkog kluba i talijanske Fiorentine u kojima je dogovarana posudba Josipa Brekala. Povremeni hrvatski reprezentativac na kraju nije završio u Dinamu, već u Hajduku.

Dinamo je zatim službeno reagirao na upit o tome zašto Brekalov transfer nije završen. "Igrač je više puta razgovarao s trenerom i iznosio svoja razmišljanja i očekivanja i tražio jamstva oko uloge na terenu ukoliko dođe na posudbu u Dinamo. Dinamo je igraču nudio uvjete kojim bi postao najplaćeniji igrač u klubu, ali je iste igrač odbio jer ih je smatrao nedovoljnim.

Po medijskim izvještajima igrač i agent su u Hajduku pristali na znatno niže financijske uvjete te su stoga očito postojali neki drugi motivi agenta i igrača za njihovu konačnu odluku i dolazak na posudbu u Hajduk", napisao je Dinamo u priopćenju za Novu TV.

Index je, pak, dobio dokument i e-mail koje je Fiorentina poslala Dinamu. U njima se vidi da su Brekalo i Fiorentina pristali na dogovorene uvjete o prelasku u hrvatski klub. Odnosno, nogometaš prema tome nije odbio Dinamo, kako se tvrdilo u službenom priopćenju Modrih.

Talijani su pristali na dogovorene uvjete te su samo čekali potvrdu zagrebačkog kluba. Međutim, Dinamo ni u jednom trenutku nije potvrdio dogovor i Brekalo je u neočekivanom raspletu završio u najvećem rivalu, Hajduku. Sve to se dogodilo dok Dinamo, Rijeka i Hajduk vode jednu od najvećih utrka za titulu prvaka.

Novo priopćenje Dinama prenosimo u cijelosti: "Nastavno na nezakonitu objavu dijela povjerljive službene komunikacije klubova, GNK Dinamo je neugodno iznenađen grubim kršenjem poslovne prakse i neovlaštenom objavom dijela komunikacije između AFC Fiorentine i GNK Dinama. Želimo naglasiti da objavljeni e-mail ne prikazuje situaciju u cijelosti već je iskorišten za prikazivanje situacije izvan konteksta. Klub i dalje u potpunosti ostaje pri svom priopćenju da s igračem nije uspio usuglasiti uvjete za njegov dolazak u Dinamo.

Sukladno komunikaciji između AFC Fiorentina i GNK Dinamo, klub više neće javno komentirati navedeni slučaj i zadržava pravo na poduzimanje svih raspoloživih pravnih radnji za zaštitu oba kluba protiv osobe koje je neovlašteno i protupravno objavila dio poslovne komunikacije."

Tagovi: BREKALO, HAJDUK, DINAMO, DIREKNTINA
PROČITAJ I OVO
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas s Dončićem i čvrstom obranom do vodstva protiv LA Clippersa
DALLAS - Dallas Mavericksi su svladali Los Angeles Clipperse sa 101-90 u trećoj utakmici uvodnog kola doigravanja Sjevernoameričke lige NBA lige i poveli 2-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE