GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dalić: Nikada nisam rekao da ću otići nakon Njemačke

Dalić: Nikada nisam rekao da ću otići nakon Njemačke
IZBORNIK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.12.2023 / 19:51
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić bio je gost u programu Hrvatskog radija. Tijekom razgovora s novinarom Lovorkom Mandićem osvrnuo se na 2023. godinu koju je obilježio nastup u finalu Lige nacije i pomalo turbulentne kvalifikacije za Euro u Njemačkoj iduće godine, prenosi Slobodna Dalmacija.

- Bilo je teško, navijači su već kupovali smještaj i karte za Njemačku, a mi doveli sve to u pitanje. Bilo je to vrlo teških mjesec dana za mene i zbog toga sam rekao da nikad nisam osjetio veći motiv nego za te dvije završne dvije utakmice s Latvijom i Armenijom. Imali smo taj mač nad glavom, iako nije bilo realno da Wales dobije obje utakmice, ali fokus je bio da mi pobijedimo naše dvije utakmice i to smo učinili, pa je na kraju sve ispalo dobro – rekao je izbornik.

Najavio je Dalić i planove u godini pred nama, a govorio i o svojoj budućnosti na klupi Vatrenih nakon Europskoga prvenstva u Njemačkoj…

- Očekujem da se dobro pripremimo za lipanj. Želim da svi igrači budu zdravi, da imamo dobar izbor za Europsko prvenstvo i da napravimo pravu stvar. Korak po korak, za početak proći grupu… Moj ugovor do 2026.godine? Nikad se nisam vezao za ugovor, već za osjećaj, motivaciju i rezultate. Nakon Eura ćemo vidjeti kakva je situacija. Nisam nikada rekao da ću otići nakon Njemačke, već sam dao naznaku da ukoliko se dogodi da ne budem toliko moćan, sposoban, motiviran i spreman, da će doći vrijeme za nekog mlađeg s više energije. To vrijeme će svakako doći, ali sad je o tome rano govoriti, moj je fokus na Euru, motiviran sam da nešto napravim s Hrvatskom, a nakon toga ćemo razgovarati što i kako dalje – istaknuo je Dalić.

Tagovi: dalić, hns, njemačka
PROČITAJ I OVO
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
LEGENDA NOGOMETA
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
BUENOS AIRES - Nogometna legenda Diego Armando Maradona preminuo je 25. studenoga 2020. godine, a gotovo četiri godine kasnije stižu nove informacije o njegovoj smrti.
Parma se vratila u Serie A
POVRATAK
Parma se vratila u Serie A
PARMA - Parma je danas u gostovanju kod Barija u utakmici 36. kola talijanske Serie B remijem 1:1 osigurala povratak u Serie A, najviši razred talijanskog nogometa.
Bjelica napušta Union Berlin
ODLAZAK
Bjelica napušta Union Berlin
BERLIN - Nenad Bjelica (52) će na kraju sezone napustiti Union Berlin, tvrdi Kicker pozivajući se na izvore unutar njemačkog prvoligaša.
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
REKORDI
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
MUNCHEN - Bayern i Real Madrid remizirali su 2:2 u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka. Utakmica je odigrana pred 75.000 gledatelja na Allianz Areni u Munchenu, a uzvrat se igra iduću srijedu u Madridu.
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
PREDOMISLIO SE
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
MADRID - Nakon što s Realom odigra utakmice polufinala Lige prvaka protiv Bayerna, Luka Modrić (39) će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom kako bi mu rekao da želi još jednu sezonu ostati u Realu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE