GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Cleveland tricom u zadnjoj sekundi pobijedio Dallas

Cleveland tricom u zadnjoj sekundi pobijedio Dallas
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.02.2024 / 07:58
Autor: SEEbiz
CLEVELAND - Košarkaši Dallasa noćas su na gostovanju u Clevelandu izgubili sa 119:121. Utakmicu je tricom uz posljednji zvižduk sirene odlučio Max Strus koji je domaćinu donio 38. pobjedu za drugo mjesto na Istoku.

Tek tri sekunde prije kraja Luka Dončić je postigao koš za vodstvo Teksašana 119:118 u ovoj utakmici, no domaći su uspjeli preokrenuti.

Slovenski košarkaš imao je još jednu iznimnu večer kojoj je za novi triple double nedostajao samo jedan skok. Utakmicu je završio s 45 poena, 14 asistencija i 9 skokova. Blistao je i Kyrie Irving s 30 poena u dresu Dallasa koji ostaje na osmom mjestu Zapada.

Donovan Mitchell zabio je Clevelandu 31 koš, a čak šestorica košarkaša završila su utakmicu s dvoznamenkastim brojem koševa.

Dallas će nastaviti svoj niz gostovanja danas kada putuju preko granice u Toronto, Kanada. Možda će, za razliku od danas, Dončić sutra biti uspješan u odlučujućem bacanju, a time će si pripremiti i mali poklon za 25. rođendan koji će proslaviti na marginama utakmice u Ontariju.

Vodeća momčad lige i Istoka Boston ostvario je 46. pobjedu u sezoni. Pala je Philadelphia 117:99, no opet je briljirao trojac Jaylen Brown (31 koš), Jayson Tatum (29 poena, 11 skokova) i Kristaps Porzingis (23 poena, 12 skokova). Tyrese Maxey ubacio je 32 poena za poražene.

Na Zapadu u vodstvu ostaju Minnesota i Oklahoma City. Minnesota je na krilima Anthonyja Edwardsa (34 poena) kod kuće svladala San Antonio 114:105. Oklahoma je pobijedila Houston 112:95 uz raspoloženog Shaija Gilgeous-Alexandera (31 poen).

Tagovi: dončić, irving, dallas, cleveland, mitchell
PROČITAJ I OVO
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE