GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

City i Tottenham remizirali u spektakularnoj utakmici

City i Tottenham remizirali u spektakularnoj utakmici
PREMIERSHIP
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.12.2023 / 20:01
Autor: SEEbiz
MANCHESTER - Manchester City i Tottenham su remijem 3:3 podijelili bodove u posljednjoj utakmici 17. kola engleske Premier lige.

Tijekom cijelog kola vidjeli smo puno pogodaka, pa je tako u četiri ranije utakmice današnjeg dana palo čak 18 pogodaka. Golijada Cityja i Tottenhama riješena je u 90. minuti. 

Tottenham je bolje otvorio utakmicu te u 6. minuti došao do vodstva pogotkom Heung-Min Sona. Isti igrač je samo tri minute kasnije postigao autogol, a preokret Cityja u prvom dijelu zaključio je Phil Foden pogotkom u 31. minuti susreta. Namjestio mu ga je Julian Alvarez.

U drugom poluvremenu je ponovno prvi zabio Tottenham. Precizan je u 69. minuti bio Giovani Lo Celso. Novo vodstvo Cityju je donio Jack Grealish u 81. minuti, a onda je u 90. minuti pogodak za konačnih 3:3 postigao Dejan Kuluševski.

City je tako u zadnji tren ispustio dva boda i pao na treće mjesto, tri boda udaljen od vodećeg Arsenala i bod od Liverpoola. Tottenham se popeo na 5. mjesto te je dva boda udaljen od Aston Ville na 4. mjestu, koje sljedeće godine vodi u Ligu prvaka.

Tagovi: Manchester city, tottenham, Alvarez, Kuluševski
PROČITAJ I OVO
Futsal Dinamo u finalu
DRUGU GODINU ZAREDOM
Futsal Dinamo u finalu
ZAGREB - Futsal Dinamo „srušio“ je još jednom Futsal Pulu i plasirao se u finale drugu godinu zaredom. Pobjednika smo tražili u produžecima, a rezultat na kraju bio je 4:2. A sad, idemo po novu „Kantu“!
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
KIKS
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
ZAGREB - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a izgubila u Kranjčevićevoj 3:1 i napravila ogroman kiks u borbi za naslov.
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE