GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Celticsi razvalili Warriorse

Celticsi razvalili Warriorse
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.03.2024 / 07:34
Autor: SEEbiz
BOSTON - Boston Celticsi deklasirali su Golden State Warriorse 140:88 u kasnovečernjem nedjeljnom terminu NBA-a.

Najbolja ekipa lige time je ostvarila treću najveću pobjedu u povijesti kluba, dok su Warriorsi doživjeli četvrti najteži poraz ikad. Boston je na poluvremenu u TD Gardenu vodio 82:38, a ta 44 poena razlike su najveća prednost otkad postoji franšiza. Bilo je i +51 početkom treće četvrtine, no trener Bostona Joe Mazzulla u tom se trenutku okrenuo igračima s klupe.

Jaylen Brown je ubacio 29, Jayson Tatum 27, a Payton Pritchard 19 poena u trećem ovosezonskom slavlju Bostona s 50 ili više razlike, po čemu su jedina ekipa u NBA-u ikad. Osim toga, produljili su pobjednički niz na 11 utakmica i sada se nalaze na vrhu lige s omjerom 48-12. Warriorsi su na 32-28.

Lester Quinones ostvario je 17 poena za Golden State, dok je Moses Moody upisao 11. Najveća zvijezda gostiju Steph Curry nije igrao u drugom poluvremenu i utakmicu je završio s četiri poena, odnosno najslabijim učinkom sezone i najslabijim od 16. ožujka 2022. Tada je isto protiv Bostona za 16 minuta ubacio tri poena, ali je izašao zbog ozljede.

Hrvatski košarkaš Dario Šarić proveo je gotovo 13 minuta na parketu. U tom je periodu šutirao četiri puta, a pogodio dva za ukupna četiri poena. Tome je dodao i dva skoka.

Boston je samo dvaput ostvario uvjerljivije pobjede: protiv Chicaga (133:77) 8. prosinca 2018. i protiv Sacramenta (128:75) 25. siječnja 2022. Do ove nad Golden Stateom došao je tako što je u prvom poluvremenu napravio niz od 58:13 i na taj način utakmicu od izjednačenih 21:21 doveo do sigurne pobjede.

Tagovi: celtics, boston, tatum, curry, brown
PROČITAJ I OVO
Futsal Dinamo u finalu
DRUGU GODINU ZAREDOM
Futsal Dinamo u finalu
ZAGREB - Futsal Dinamo „srušio“ je još jednom Futsal Pulu i plasirao se u finale drugu godinu zaredom. Pobjednika smo tražili u produžecima, a rezultat na kraju bio je 4:2. A sad, idemo po novu „Kantu“!
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
KIKS
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
ZAGREB - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a izgubila u Kranjčevićevoj 3:1 i napravila ogroman kiks u borbi za naslov.
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE