GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bullsi se čudesno vratili

Bullsi se čudesno vratili
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.04.2023 / 08:20
Autor: SEEbiz
NEW YORK - Chicago Bullsi pobijedili su Toronto Raptorse 109:105 u utakmici play-in turnira NBA-a. Bullsi će se s Miami Heatom, koji je ranije izgubio od Atlanta Hawksa, boriti za mjesto osmog nositelja u play-offu.

Slavlje momčadi trenera Billyja Donovana nevjerojatno je s obzirom na to da je gubila gotovo cijelu utakmicu.

Raptorsi su imali 19 poena prednosti početkom treće četvrtine, no tada se višak počeo smanjivati. Bullse je u tome predvodio Zach LaVine s 39 poena, od kojih je 17 postigao u trećoj četvrtini, a još 13 u posljednjoj. Raptorsi, pak, završavaju sezonu.

DeMar DeRozan je dodao 23 poena za Bullse u utakmici protiv svojeg bivšeg kluba, dok je Nikola Vučević uz 14 poena imao i 13 skokova. Pascal Siakam bio je najbolji strijelac Raptorsa s 32 poena, devet skokova i šest asistencija. Pratio ga je Fred VanVleet s 26 poena i 12 skokova. Pobjednik utakmice Bulls - Heat igrat će protiv Milwaukee Bucksa u play-offu NBA-a.

Oklahoma City Thunder slavio je protiv New Orleans Pelicansa 123:118. To znači da je sezona Pelicansa gotova, dok Thunder očekuje dvoboj s Minnesota Timberwolvesima, koje su noć prije porazili LA Lakersi, za mjesto devetih nositelja u play-offu.

Utakmica je bila napeta do samoga kraja jer nijedan sastav ni u jednom trenutku nije imao dvoznamenkastu prednost. Thunder je kod 115:114 jednom došao u vodstvo pa to zadržao do isteka vremena. Hrvatski reprezentativac Dario Šarić igrao je gotovo 11 minuta u kojima je skupio četiri poena uz šut 2/3.

Tome je dodao tri skoka i jednu blokadu. Najbolji igrač Thundera bio je Shai Gilgeous-Alexander s 32 poena (11/22), dok je Josh Giddey ubacio jedan manje, uz identičan šut 11/22. Brandon Ingram imao je 30 poena, šest skokova i sedam asistencija za Pelicanse. Trey Murphy III. ostvario je 20 poena, a Jonas Valanciunas došao je do double-doublea sa 16 poena i 18 skokova.

Tagovi: Chicago Bulls, DeMar DeRozan, Oklahoma City Thunder, Dario Šarić
PROČITAJ I OVO
Futsal Dinamo u finalu
DRUGU GODINU ZAREDOM
Futsal Dinamo u finalu
ZAGREB - Futsal Dinamo „srušio“ je još jednom Futsal Pulu i plasirao se u finale drugu godinu zaredom. Pobjednika smo tražili u produžecima, a rezultat na kraju bio je 4:2. A sad, idemo po novu „Kantu“!
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
KIKS
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
ZAGREB - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a izgubila u Kranjčevićevoj 3:1 i napravila ogroman kiks u borbi za naslov.
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE