GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Brozović postaje najplaćeniji hrvatski nogometaš

Brozović postaje najplaćeniji hrvatski nogometaš
MEGA PONUDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.06.2023 / 08:34
Autor: SEEbiz / index.hr
MILANO - Marcelo Brozović Ć blizu je odlaska iz Intera, javljaju talijanski mediji. Ono što u ovom trenutku još nije poznato jest gdje će nastaviti karijeru jer su Barcelona i Al-Nassr u borbi za njegov potpis.

Navodi ovo više talijanskih izvora, a tamošnji Sky Sport piše i o detaljima ponude kluba iz Saudijske Arabije u kojem igra i Cristiano Ronaldo.

Al-Nassr je stigao po Brozovića s ponudom od 15 milijuna eura, što je osjetno manje od 25 milijuna koliko Inter za njega traži. Ponuda je odbijena, ali je ubrzo stigla nova. Saudijski klub u njoj Interu nudi 18 milijuna eura i bonuse, što je i dalje ispod postavljene cijene, no bogataši iz Saudijske Arabije približili su se traženjima milanskog kluba. Što se Brozovića tiče, njemu je ponuđeno 15 milijuna eura godišnje plaće. Time bi postao najplaćeniji hrvatski nogometaš.

Barcelonina ponuda Interu za Brozovića je vrlo slična onoj Al-Nassra, jer ponuda španjolskog prvaka Interu kreće se oko 20 milijuna eura, no hrvatski veznjak zarađivao bi puno manje. Ono što mu Barcelona nudi jest trogodišnji ugovor s plaćom od sedam milijuna eura po sezoni, pišu Talijani.

Podsjetimo, Al-Nassr je viceprvak saudijske lige čija je najveća zvijezda Cristiano Ronaldo. Trenutačno ga vodi hrvatski stručnjak Dinko Jeličić, koji je naslijedio Rudija Garciju. Navodno ponudu za preuzimanje klupe ima izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić.

Brozović je prošle sezone izgubio sigurnu poziciju u prvom sastavu Intera, no u finalu Lige prvaka je bio kapetan. Sezonu je završio s tri pogotka i šest asistencija u 40 utakmica. S Interom, za koji igra od 2015., ima ugovor do kraja sezone 2025./2026.

Tagovi: Marcelo Brozović, Inter, Barcelona, Al-Nassr
PROČITAJ I OVO
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
LOS ANGELES - Clippersi su se vratili u igru i poravnali trenutno najzanimljiviju NBA play-off seriju u prvoj rundi.
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NBA
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NEW YORK - Košarkaši New York Knicksa poveli su sa 3-1 u pobjedama protiv Philadelphia 76-ersa u prvom krugu doigravanja NBA lige zahvaljujući 97-92 pobjedi na gostovanju u četvrtoj utakmici te ih još samo jedna pobjeda dijeli od prolaska u drugi krug.
Futsal Dinamo u finalu
DRUGU GODINU ZAREDOM
Futsal Dinamo u finalu
ZAGREB - Futsal Dinamo „srušio“ je još jednom Futsal Pulu i plasirao se u finale drugu godinu zaredom. Pobjednika smo tražili u produžecima, a rezultat na kraju bio je 4:2. A sad, idemo po novu „Kantu“!
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
KIKS
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
ZAGREB - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a izgubila u Kranjčevićevoj 3:1 i napravila ogroman kiks u borbi za naslov.
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE