GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Biuk blizu ovratka u Europu

Biuk blizu ovratka u Europu
PREGOVORI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.01.2024 / 16:26
Autor: SEEbiz / index.hr
ZAGREB - Stipe Biuk (21) je sve bliže tome da napusti Los Angeles i vrati se u europski nogomet. Španjolska Marca danas je objavila da je hrvatski krilni napadač na korak do dolaska u španjolski Real Valladolid, trenutno 7. momčad druge španjolske lige kojoj je vlasnik legendarni Ronaldo Nazario.

Hajduk je prodao Biuka u prošlom zimskom prijelaznom roku za šest i pol milijuna eura plus 1.5 milijuna mogućih bonusa te uz 20 posto od idućeg transfera. Od tog trenutka je Biuk za LAFC sakupio 30 nastupa, samo 13 od prve minute, s učinkom od tri gola i jedne asistencije. U prosjeku igra 44 minute po utakmici pa nije ni čudno da želi promijeniti sredinu.

Marca zasad nije objavila niti jedan detalj ovog posla, nije jasno uopće bi li se radilo o posudbi ili otkupu ugovora, ali jasno je da će Hajduk ovaj posao pomno pratiti. Klauzula prema kojoj ima pravo na 20% odštete od ovog transfera bi mu mogla donijeti značajnu zaradu ako Valladolid plati odštetu koja je u visini Transfermarktove procjene od 6.5 milijuna eura. Petina tog iznosa je 1.3 milijuna eura, što nikako nije zanemariv novac.

Tagovi: BIUK, GALAXY, VALLADOLID, HAJDUK
PROČITAJ I OVO
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
NBA PLAYOFF
Dallas nadoknadio 31 razlike pa izgubio od Clippersa
LOS ANGELES - Clippersi su se vratili u igru i poravnali trenutno najzanimljiviju NBA play-off seriju u prvoj rundi.
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NBA
Knicksi pobijedili, Bogdanović se ozlijedio
NEW YORK - Košarkaši New York Knicksa poveli su sa 3-1 u pobjedama protiv Philadelphia 76-ersa u prvom krugu doigravanja NBA lige zahvaljujući 97-92 pobjedi na gostovanju u četvrtoj utakmici te ih još samo jedna pobjeda dijeli od prolaska u drugi krug.
Futsal Dinamo u finalu
DRUGU GODINU ZAREDOM
Futsal Dinamo u finalu
ZAGREB - Futsal Dinamo „srušio“ je još jednom Futsal Pulu i plasirao se u finale drugu godinu zaredom. Pobjednika smo tražili u produžecima, a rezultat na kraju bio je 4:2. A sad, idemo po novu „Kantu“!
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
KIKS
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
ZAGREB - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a izgubila u Kranjčevićevoj 3:1 i napravila ogroman kiks u borbi za naslov.
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE