GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Binić: Hrvati su pokazali što je bitno u nogometu

Binić: Hrvati su pokazali što je bitno u nogometu
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.09.2023 / 08:43
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Prva utakmica na rasporedu je danas u Ligi prvaka. U pitanju su susreti 1. kola kojima započinje ovosezonsko najjače europsko klupsko natjecanje, u kojem naslov brani Manchester City. Prvak Europe i prvak Engleske svoju će obranu naslova započeti domaćom utakmicom protiv beogradske Crvene zvezde.

Dragiša Binić, jedan od junaka Zvezdinog pohoda na krov Europe 1991., u razgovoru za Sport Klub otkriva da beogradska momčad u Manchester putuje po pobjedu. "Idemo pobijediti, pobijedit ćemo ako napadnemo", poruke su koje ističe Sport Klub, za koji Binić objašnjava:

"Ne mijenjam se od meča do meča, jednostavno sam naučen da u svaki susret ulazim naoštren da ostvarim trijumf. Imena nikada nisam birao, mogu se zvati kako žele, mi smo bili i ostali Crvena zvezda. Nadam se da su toga svjesni ovi momci koji sad nose njen dres."

"Voljni moment je veoma važan. Htijenje, želja, maksimum pojedinaca od prve do zadnje minute… padaju i jači, objektivno znatno kvalitetniji i neusporedivo skuplji sastavi. Prizivam scenarij takvog sadržaja, uzdam se i u sreću, ništa bez nje. Hej, srećo, javi se da podržiš odvažnu Zvezdu, onu Zvezdu kakvu priželjkujem u utorak, na Etihadu, protiv moćnog Cityja", dodao je.

Zatražen je potom Binić da prokomentira što je vidio posljednjih tjedana kod Zvezde.

"Nekako je tanka u defenzivi, ali bacati drvlje i kamenje samo na momke koji su formacijski postavljeni na mjesta u obrani, ne bi, zaista, bilo fer. Nije sve do njih, što je s napadačima, valjda obrana počinje od napada, tako je bar bilo dosad. Ako se razmišljanje promijenilo, javite mi, da ne živim u zabludi.

Još nešto, ne manje važno, čak potenciram kao najvažnije, odnosi se na sredinu terena. Gdje da nađem bolji model, nego u susjedstvu, Hrvati su cijelom svijetu demonstrirali koliko je veza kapitalna. Veznjaci su u napadu, veznjaci su u obrani, svuda su. Idemo vidjeti kako će se Zvezdini veznjaci snaći pred 55.000 navijača Cityja. O njima će puno toga ovisiti", rekao je.

Tagovi: dRAGIŠA bINIĆ, ZVEZDA, CRVENA ZVEZDA, MANCHESTER CITY
PROČITAJ I OVO
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
KIKS
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
ZAGREB - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a izgubila u Kranjčevićevoj 3:1 i napravila ogroman kiks u borbi za naslov.
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE