GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

BiH ćeli Halilhodžića za izbornika

BiH ćeli Halilhodžića za izbornika
ŽELJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.09.2023 / 23:16
Autor: SEEbiz / tportal
SARAJEVO - Meho Kodro dobio je otkaz na izborničkoj klupi Bosne i Hercegovine. Mediji iz susjedstva otkrivaju da je glavni kandidat za klupu Zmajeva proslavljeni Vahid Halilhodžić

Nogometni savez Bosne i Hercegovine odlučio je kako 56-godišnji Meho Kodro više nije izbornik reprezentacije i to nakon samo dvije odrađene utakmice na toj dužnosti.

Kodro je BiH vodio tijekom domaće pobjede protiv Lihtenštajna od 2:1 i tijekom poraza kod Islanda 0:1.

Kodro je na ovoj dužnosti zamijenio Faruka Hadžibegića, a zanimljivo da je ranije također bio izbornik te reprezentacije, tijekom 2008. godine, a i tada se na toj poziciji zadržao tek dvije utakmice

Nakon poraza na reprezentacije Bosne i Hercegovine na Islandu, u javnosti se sve glasnije počelo govoriti kako bi Vahid Halilhodžić napokon mogao prihvatiti ponudu i postati izbornik Zmajeva.

Mediji iz susjedne BiH uvjereni su kako je to vrlo realna opcija i da bi u budućnosti mogli gledati popularnog Vahu na izborničkoj klupi.
.
'Kava s Vahidom će biti realizirana', rekao je predsjednik Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković nakon povratka BiH delegacije s Islanda.

Halilhodžić je prva i jedina želja Nogometnog saveza BiH, a imat će četiri utakmice, koliko je ostalo do kraja kvalifikacija, da se pripremi za baraž u borbi za plasman na Euro 2024.

Nogometni savez BiH, će uz ponudu, Halilhodžiću dati i potpunu slobodu po pitanju kompletnog vođenja momčadi.

Halilhodžić je bez posla od sredine prošle godine, kada su ga Marokanci izigrali i gurnuli s klupe, bez obzira na to što je njihovu reprezentaciju odveo na SP.

U kvalifikacijama za odlazak na Europsko prvenstvo iduće godine Bosna i Hercegovina je trenutačno pretposljednja u svojoj skupini J. Ima 12 bodova manje od Portugala, sedam manje od Slovačke te četiri manje od Luksemburga, a bodovno je izjednačena s Islandom. Ostvarila je BiH dvije pobjede u kvalifikacijama te čak četiri poraza.

Tagovi: vAHID hALILHODŽIĆ, REPREZENTACIJA bIh
PROČITAJ I OVO
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE