GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bešiktaš smijenio i šestog trenera u sezoni

Bešiktaš smijenio i šestog trenera u sezoni
SMJENA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.04.2024 / 12:07
Autor: SEEbiz
ISTANBUL - Trofejni portugalski trener Fernando Santos dobio je otkaz u Bešiktašu nakon subotnjeg remija sa Samsunom u Istanbulu (1:1).

Santos, koji je u klub stigao u siječnju, u posljednjih pet utakmica u turskom prvenstvu nije upisao niti jednu pobjedu, pa je to i konkretan razlog njegove smjene.

Šest kola prije kraja prvenstva Bešiktaš zauzima četvrto mjesto Superlige sa 48 bodova, a za vodećim Galatasarayem zaostaje 36 bodova. Računajući i privremene izbornike, bivši izbornik portugalske reprezentacije šesti je strateg momčadi ove sezone.

Crno-bijeli su kampanju započeli sa Francuzom Valerienom Ismaelom, zatim Senol Gunesom, Burakom Yilmazom, Rizom Çalimbajem, Serdarom Topraktepeom, a sada su smijenili i Fernanda Santosa. No, dobrih rezultata nije bilo, a turski mediji često su pisali da su se odluke donosile iz pozadine, bliske vodstvu kluba.

Santos je s Portugalom bio prvak Europe 2016. U siječnju 2023. preuzeo je Poljsku, no poraz od Albanije koštao ga je posla nakon samo osam mjeseci.

Tagovi: Bešiktaš, Santos, Fernando Santos
PROČITAJ I OVO
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
LEGENDA NOGOMETA
Otkriveni novi detalji o smrti Diega Maradone
BUENOS AIRES - Nogometna legenda Diego Armando Maradona preminuo je 25. studenoga 2020. godine, a gotovo četiri godine kasnije stižu nove informacije o njegovoj smrti.
Parma se vratila u Serie A
POVRATAK
Parma se vratila u Serie A
PARMA - Parma je danas u gostovanju kod Barija u utakmici 36. kola talijanske Serie B remijem 1:1 osigurala povratak u Serie A, najviši razred talijanskog nogometa.
Bjelica napušta Union Berlin
ODLAZAK
Bjelica napušta Union Berlin
BERLIN - Nenad Bjelica (52) će na kraju sezone napustiti Union Berlin, tvrdi Kicker pozivajući se na izvore unutar njemačkog prvoligaša.
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
REKORDI
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
MUNCHEN - Bayern i Real Madrid remizirali su 2:2 u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka. Utakmica je odigrana pred 75.000 gledatelja na Allianz Areni u Munchenu, a uzvrat se igra iduću srijedu u Madridu.
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
PREDOMISLIO SE
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
MADRID - Nakon što s Realom odigra utakmice polufinala Lige prvaka protiv Bayerna, Luka Modrić (39) će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom kako bi mu rekao da želi još jednu sezonu ostati u Realu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE