GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Benrahou potpisao za Hajduk

Benrahou potpisao za Hajduk
POJAČANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.01.2023 / 22:43
Autor: SEEbiz
SPLIT - Yassine Benrahou (24), marokanski ofenzivni veznjak francuskog Nimesa, potpisao je za Hajduk, i to bez odštete.

Marokanac prema Transfermarktu vrijedi 2.2 milijuna eura, ali mu ugovor s Nimesom završava na ljeto, pa ga Hajduk dovodi besplatno, ali će Nimes dobiti postotak od transfera Benrahoua u treći klub.

Marokanac je predstavljen kao poseban gost na Hajdukovom Tik Toku, na kojem je odgovarao na pitanja navijača. Nosit će broj 11, a nada se da će nastupiti već u sljedećoj utakmici u nedjelju. Ugovor je potpisao do 2026. godine.

"Bio je ovo dugačak dan, umoran sam i sretan. Drago mi je da sam stigao u ovaj klub. Očekujem da ću se s Hajdukom boriti za naslov prvaka Hrvatske i za Kup", rekao je Benrahou.

Dosad je bio igrač posljednjeplasirane momčadi francuske druge lige, a ove sezone je za Nimes od 19 prvenstvenih igrao tek devet utakmica, od toga samo četiri kao prvotimac. Osam utakmica propustio je zbog zdravstvenih tegoba, točnije pubalgije.

U drugoj francuskoj ligi odigrao je 43 utakmice uz skor od 10 golova i devet asistencija, dok u prvoj ligi ima 42 nastupa, dva gola i četiri dodavanja za gol. Osim iza centralnog napadača može igrati i na krilima, a u Nimes je stigao prije dvije i pol godine iz Bordeauxa uz odštetu od 1.5 milijuna eura.

Fotografija: HNK Hajduk

Tagovi: Yassine Benrahou, Hajduk, Nimes
PROČITAJ I OVO
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE