GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

BBB: Ističe vam vrijeme, ne testirajte naše strpljenje

BBB: Ističe vam vrijeme, ne testirajte naše strpljenje
JASNA PORUKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.11.2023 / 21:20
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Dinamo je na Maksimiru pobijedio Osijek 2:1 u derbiju 16. kola SuperSport HNL-a.

Bad Blue Boysi, navijači zagrebačkog kluba, tijekom utakmice razvili su transparent na kojem je stajalo: "Ističe vam vrijeme, ne testirajte naše strpljenje." Pretpostavlja se kako su Boysi poslali poruku vodstvu Dinama u vezi klupskog Statuta.

Podsjetimo, u ponedjeljak od 17 sati održat će se nova sjednica Izvršnog odbora Dinama. Glavna tema sjednice bit će rasprava o novom klupskom Statutu i prihvaćanje ili odbijanje glavnih zahtjeva Dinamovih navijača, prvenstveno Bad Blue Boysa. Ovog tjedna održani su višesatni pregovori između predstavnika navijača i uprave kluba.

S navijačima su razgovarali predsjednik Mirko Barišić i član Nadzornog odbora Zdravko Kačić. Sastanku su u jednom njegovom dijelu nazočili predsjednica Uprave Vlatka Peras i član Uprave Danijel Tomačić.

Razgovaralo se o dva modela novog Statuta. Jedan, iznijet od strane predstavnika navijača, inzistira da se 28 članova klupske Skupštine bira na izborima svih članova kluba. Preostalih 32 bi birao postojeći Izvršni odbor na čelu s Mirkom Barišićem.

Drugi, koji je osmislila nova radna skupina za izradu Statuta na čelu s karlovačkim poduzetnikom Nikolom Hanželom, zalaže se da 40 članova Skupštine bira Izvršni odbor, dok bi 20 članova Skupštine birali članovi na izborima.

Izvori upućeni u sadržaj pregovora tvrde da dogovor nije postignut jer svaka strana inzistira na svom prijedlogu. Barišić je navijačima na kraju rekao da će se o prijedlogu raspravljati na sjednici Izvršnog odbora u ponedjeljak. To je loša vijest za navijače jer Barišić i Hanžel kao najutjecajniji članovi Izvršnog odbora imaju nadmoćnu većinu i bit će onako kako oni budu htjeli.

Tagovi: bbb, bAD bLUE vOYS, dINAMO
PROČITAJ I OVO
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
PREDOMISLIO SE
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
MADRID - Nakon što s Realom odigra utakmice polufinala Lige prvaka protiv Bayerna, Luka Modrić (39) će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom kako bi mu rekao da želi još jednu sezonu ostati u Realu.
Bojan Bogdanović ne može izbjeći operaciju
OZLJEDA
Bojan Bogdanović ne može izbjeći operaciju
NEW YORK - Propustio je početak sezone zbog problema s listom noge, a sad je doznao da ga čeka operacija.
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
SUDAC
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
RIJEKA - U derbiju 33. kola SuperSport HNL-a na Rujevici u nedjelju od 19:30 sastaju se Rijeka i Dinamo. Ogroman je ulog jer bi izravni dvoboj dva vodeća kluba lige mogao odlučiti o prvaku.
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
PROBLEMI
Majer u drugom planu, razmišlja o transferu
WOLFSBURG - Lovro Majer drugu utakmicu zaredom nije odigrao ni minutu za Wolfsburg, koji je u subotu svladao Freiburg 2:1 u gostima u 31. kolu Bundeslige.
Murray završio sezonu Lakersa košem četiri sekunde prije kraja
NBA PLAYOFF
Murray završio sezonu Lakersa košem četiri sekunde prije kraja
DENVER - Denver Nuggetsi dokrajčili su LA Lakerse u petoj utakmici prvoga kruga i izborili plasman u polufinale Zapada.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE